2777
2789
عنوان

فک میکنم برادرم قصد خودکشی داره

540 بازدید | 54 پست

سلام خانومای عزیز، ما ی سه چهار سالی هستش ک بخاطر ی موضوع ک بیشتر بخاطر بیکاری برادرم هستش و افسرده شده بحث و مجادله داریم، امشبم بحثمون بالا گرفت باهاش و گفت ک اگه ادامه بدید باز من ی بلایی سر خودم میارم و گفت ک دست از سرم بردارید،من امروز توی پذیرایی خوابیده بودم و فهمیدم ک از اتاقش اومد بیرون و یچیزی رو برداشت و رفت سمت اتاقش و تا جایی ک من یادمه ما ی جعبه ی قرص داشتیم بغل در یخچالمون، من بعد از اینکه رفت توی اتاق رفتم و دیدم ک اون جعبه نیستش،الان ب مادرم ک اطلاع دادم گفتش ک فک نمیکنم همچین کاری بکنه و ضمنا در اتاقم بسته اس و میترسم برم در بزنم جون ب شدت عصبی بود امشب و میترسم سر و صدا ب وجود بیاد، توی اون جعبه ژلوفون و قرص قند پدرم و چند تا آرامبخش بود تا جایی ک من میدونم شایدم چیزای دیگه ای باشه، خیلی استرس دارم ب نظرتون چیکار کنم برادرم 24 سالشه

جان من است او ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ممکنه این کار رو بکنه

گاهی دوسِت دارم هایی که نثار دیگری می کنی،او‌ را می ترساند، از خودش، از هویتی که سال هاست برای خود ساخته، ناگهان عشقی را نثار او می کنی که از زمان نُطفه تا امروز حتی از مادر خود ندیده،مانند نابینایی که بعد از عمری چشمانش به روی نور شدیدی باز شود، چیزی را به او عرضه می کنی که برایش غریب است، شاید خودت ندانی اما، با هربار «دوستت دارم» هایت،خنجری به هویت سرد و‌ بزدل اش می کِشی، او‌ با خیانت ، با رفتن،تو را می کُشَد، تا کُشته نشود،احتمالاًبا کمی گذر عمر ‌متوجه خواهی شد، روزی که واژگان درست را نثار مخاطب اشتباه نکنی، یاد می گیری که بعضی واژه ها آدم‌ها را می ترساند،هرچند زیبا.✍️ 

سر ب سرش نذارید  گناه داره 

تو این خراب شده آمار بیکاری بالاس خب وگرنه کی دلش میخواد بشینه تو خونه بیکار

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش

واااای برو حتما برداشته دیگه برووووووووو فقط اومدی اینجا تاپیک میزنیی؟؟ برو ببین خوبه؟؟

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

ایرانیا همیشه تو کار نوشدارو بعد سهرابن الان دقیقا باید چیکار کنی؟

Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their  special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant

بیکاری که مشکل همس داداش من بیکاربابام خیلی سرزنش میکنه ولی من همیشه دل داری میدمش حالا هرجورشده به یه بهانه بروسربزن به اتاقش

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
واااای برو حتما برداشته دیگه برووووووووو فقط اومدی اینجا تاپیک میزنیی؟؟ برو ببین خوبه؟؟

عاخه ما توی آپارتمان هستیم میترسم همه بیدار بشن سر و صدا بشه و باز دعوا کنن با پدرم 

جان من است او ❤️