2777
2789
عنوان

مامان قشنگم امروز چهار روزه که فوت کرده😭🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 48 پست
خدا روح ملکوتی شون رو قرین رحمت بی انتهای خودش قرار بده. منم نزدیک به یه ماهه پدر عزیزم رو. همدردی ...

سلام عزیزم

شما همون خانومی هستی که با من درمورد پدر عزیزتون صحبت کردید؟؟؟

روح پدرتون شاد😔😔😔

براشون فاتحه میخونم🌹

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
@چمنگل     سلام مهربونم

سلام عزیزم😙

خوبی؟؟؟

شرمنده من نمیتونم جزء قرآن بخونم

ولی براشون فاتحه میخونم حتما

و اینکه موقع زیارت عاشورا خوندن دعاشون میکنم🙏

روحشون قرین رحمت و مغفرت و آمرزش الهی🌹🌹🌹

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم شما همون خانومی هستی که با من درمورد پدر عزیزتون صحبت کردید؟؟؟ روح پدرتون شاد😔😔😔 بر ...

عزیزم متاسفانه بعد از بابام یکم حواسم پاک مختل شده دقیق خاطرم نیس چیا گفتم...ولی بله اینجا زمانیکه بابام بیمارستان بودن چند باری اومدم و مطرح کردم قضیه شون رو و تاپیک هم زدم.

فدای مهربونیات.⚘💖

پس عزیزم لطف کن ۲۱ جز برام‌بنویس  خدا مادرتو بیامرزه  هر ختم قران دعا صلوات هر چی داشتی ...

عزیزم لطف می کنید تشریف بیارید تاپیک جدیدم،نتونستم تگتون کنم

من به دعای دیگران در حق خودم اعتقاد دارم،اگه دعام کردی و برام صلوات فرستادی یا آیت الکرسی خوندی لایکم کن،تا منم دعات کنم مهربون،برات آرزوی عاقبت بخیری و حاجت روایی دارم