امروز چهار روزه که مامانم و ندیدم ،دلم براش خیلی تنگه،راسته که میگن وقتی مادری می میره تکه ای از روح فرزندش رو با خودش دفن می کنه...می خوام براش ختم قران بگیرم،اگه دوست داشتید همکاری کنید،جزء بردارید،منمبراتون دعا می کنم به ارزوهاتون برسید و خدا عزیزانتونو حفظ کنه...😔😔😔😔
من به دعای دیگران در حق خودم اعتقاد دارم،اگه دعام کردی و برام صلوات فرستادی یا آیت الکرسی خوندی لایکم کن،تا منم دعات کنم مهربون،برات آرزوی عاقبت بخیری و حاجت روایی دارم
خدا روح ملکوتی شون رو قرین رحمت بی انتهای خودش قرار بده. منم نزدیک به یه ماهه پدر عزیزم رو. همدردی ...
سلام عزیزم
شما همون خانومی هستی که با من درمورد پدر عزیزتون صحبت کردید؟؟؟
روح پدرتون شاد😔😔😔
براشون فاتحه میخونم🌹
خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜 💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین
خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜 💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام عزیزم شما همون خانومی هستی که با من درمورد پدر عزیزتون صحبت کردید؟؟؟ روح پدرتون شاد😔😔😔 بر ...
عزیزم متاسفانه بعد از بابام یکم حواسم پاک مختل شده دقیق خاطرم نیس چیا گفتم...ولی بله اینجا زمانیکه بابام بیمارستان بودن چند باری اومدم و مطرح کردم قضیه شون رو و تاپیک هم زدم.
پس عزیزم لطف کن ۲۱ جز برامبنویس خدا مادرتو بیامرزه هر ختم قران دعا صلوات هر چی داشتی ...
عزیزم لطف می کنید تشریف بیارید تاپیک جدیدم،نتونستم تگتون کنم
من به دعای دیگران در حق خودم اعتقاد دارم،اگه دعام کردی و برام صلوات فرستادی یا آیت الکرسی خوندی لایکم کن،تا منم دعات کنم مهربون،برات آرزوی عاقبت بخیری و حاجت روایی دارم