2777
2789

امروز چهار روزه که مامانم و ندیدم ،دلم براش خیلی تنگه،راسته که میگن وقتی مادری می میره تکه ای از روح فرزندش رو با خودش دفن می کنه...می خوام براش ختم قران بگیرم،اگه دوست داشتید همکاری کنید،جزء بردارید،منمبراتون دعا می کنم به ارزوهاتون برسید و خدا عزیزانتونو حفظ کنه...😔😔😔😔

من به دعای دیگران در حق خودم اعتقاد دارم،اگه دعام کردی و برام صلوات فرستادی یا آیت الکرسی خوندی لایکم کن،تا منم دعات کنم مهربون،برات آرزوی عاقبت بخیری و حاجت روایی دارم 

خدا بهتون قدرت و صبر بده

خدا رحمت کنه مادرتون رو

درد خیلی سنگینیه

تصورشم دیوونه میکنه ادمو

آقا هستم...اگر با حضور آقایون توی سایت مشکل داری و یا کلا با جنس مذکر مخالفی لطفا ریپ نزن و با من همکلام نشو ...دشمن جنسیت زدگی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام خدا رحمتش کنه 

خودت یه صلوات بفرست قران باز کن یه جز بهم بده به دلم افتاد برای مادرت بخونم مادرا مهربونن ان شالله دعام کنه

مشکل و غصه هام حل شه رفتم دکتر نمیدونستمچی بگم بهش 😓😓😓

سلام خدا رحمتش کنه  خودت یه صلوات بفرست قران باز کن یه جز بهم بده به دلم افتاد برای مادرت بخون ...

امیدوارم مشکلتون حل بشه،قلبم از به یاداوری خاطراتش فشرده میشه،دلم شکسته،خدا دعای دلهای شکسته رو براورده می کنه،امیدوارم حاجت روا شید،جزء ۱ رو شما بخونید ،که شروع کننده باشید

من به دعای دیگران در حق خودم اعتقاد دارم،اگه دعام کردی و برام صلوات فرستادی یا آیت الکرسی خوندی لایکم کن،تا منم دعات کنم مهربون،برات آرزوی عاقبت بخیری و حاجت روایی دارم 
امیدوارم مشکلتون حل بشه،قلبم از به یاداوری خاطراتش فشرده میشه،دلم شکسته،خدا دعای دلهای شکسته رو براو ...

چشم فقط امشب نمیشه فردا ان شالله 

خدابهت صبر میده جوری که حتی باور نمیکنی فقط خودتم اروم باش بهش توکل کن 

امیدوارم مشکلتون حل بشه،قلبم از به یاداوری خاطراتش فشرده میشه،دلم شکسته،خدا دعای دلهای شکسته رو براو ...

۱۳ سال پیش پدرم فوت کرده،چند روز دیگه سالگرد پدرم بود،که مادرم فوت کرد😭😭😭😭😭

آخی عزیزم خدا رحمتش کنه اسمش چیه براش 10 تا صلوات فرستادم

اسمش نارنج بود،ممنونم عزیزم،خدا عزیزات و حفظ کنه

خدا روح ملکوتی شون رو قرین رحمت بی انتهای خودش قرار بده. منم نزدیک به یه ماهه پدر عزیزم رو. همدردی ...

خدا پدرتو بیامرزه،منم پدرم فوت کرده