2777
2789
عنوان

کمک میخوام حالم بده

447 بازدید | 31 پست

من مامانم خونه خریده ۱۰ ماهه که تو خونش هستم ولی احساس میکنم منت میزاره همش پشت سرم حرف میزنه که اره کرایه ندارن راحت زندگی میکننن و اینکه خیلی پیش بقیه خواهر برادرام پشتم حرف میزنه امشب سره نماز خیلی گریه کردم اخه مادرمه من ازش توقع این حرفا رو ندارم بعدشم ما یکم اوضاع مالیمون ضعیفه نمیتونم کرایع بدم الانم ناراحتم میگم بعد سال نو ازینجا برم دیگه چیکارکنم مجبوری شوهرم کرایه بده تا بعدها مامانم منت بزاره سرررم الانم میدونم همجا این حرفا رو زده مامانم خیلی اخلاق بدی داره دورو هس همش منو پیش بقیه خراب میکنه بقیه رو هم جلوی من حالا شما جای من باشید چیکار میکنید خواهشا راه درست رو برام نشون بدین ممنون

میشه برای رفع گرفتاریم صلوات بفرستین😍😍😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزدلم راه درست اینه یا کرایه بدی یا اینکه بری

فکر کن مادرت نبود بالاخره باید اجاره میدادید یا نه؟

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
خب خونه ی خودسو.لابد دوست نداری بدون کرایه اونجا باشید

خب بیاد راحت بگه بهم که انقد کرایه میخوام نه اینکه منو پی بقیه خراب کنه

سعی کنید احترامشونو نگه دارید، بالاخره مادرتون هستن و بر گردنتون حق دارن، نشنیده بگیرید چیزایی که می ...

قسم و قران که من نگفتم😐

عزیزدلم راه درست اینه یا کرایه بدی یا اینکه بری فکر کن مادرت نبود بالاخره باید اجاره میدادید یا نه؟

اره حرفتون درسته تا اخره امسال قرعه کشی  داریم سخته گرایه دادن ایشالا سال بعد یفکری بکنیم