2777
2789
عنوان

کمک میخوام حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 31 پست
من مجردم ۸ ساله دارم خرج مادرمو میدم الآن که قراره ارث گیرش بیاد میخواد خونه بگیره با دائیم زندگی کن ...

سخته درکت میکنم

میشه برای رفع گرفتاریم صلوات بفرستین😍😍😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بیاد راحت بگه بهم که انقد کرایه میخوام نه اینکه منو پی بقیه خراب کنه

مادرت انتظار داره خودت درک کنی و کرایه بدی

غیرمستقیم میگه بلکه یه حرکتی بزنی یا بری یا کرایه بدی

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
اره ولی از شوهرم خجالت میکشم چجوری بگم که مادرم اینجوری رفتار میگنه

خجالت نداره 

بگو دیگه بسه

تا کی اواره و منتطر این و اون باشیم

مگر وظیفه دیگرانه که ما رو تامین کنند

تا ایتجا هم لطفشون بوده نه وظیفه

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
خجالت نداره  بگو دیگه بسه تا کی اواره و منتطر این و اون باشیم مگر وظیفه دیگرانه که ما رو تام ...

اره باید یجوری این قضیه رو درستش کنم  خیلی سختمه

میشه برای رفع گرفتاریم صلوات بفرستین😍😍😍😍😍

شوهرتم هست

دو طبقه است؟

بسم الله الرحمن الرحیم.    تمام وجودم پر از یقین شده است.اللهم عجل لولیک الفرج .جهان به سامان نمیشود تا ظهور منجی...(بلندترین ارتفاعی که میتوان از آن سقوط کرد ,چشمان صاحب الزمان است) به کمپین لبیک یا مهدی بپیوندید..در تاپیک شما به میهمانی آقا امام زمان (عج)دعوت شدید.یا حق
مامانم

میگم آخه گلم صرفا اینکه میگن بهشت زیر پای مادرانه بشنو ولی باور نکن از قدیم گفتن دوری و دوستی چرا نرفتی پیش مادر شوهرت اینطوریه بهتره  بود منتی هم بود بهت اینهمه برنمیخورد چطور شوهرت قبول کرد که بیاد پیش مامانت معمولا هیچ مردی دوست نداره داماد سرخونه بشه بنظرم یه جایی ارزون پیدا کنید حتی شده زیر زمین اجاره بدید بی منت