2777
2789

حرف نمیرنم اگه خیلی عصبی شد یا بدتر سرش جیغ میزنم که ساکت شه فک نکنه ازش ترسیدم والا اعصاب ندارم خودم😉😕

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوه اوه بعدش جنگ جهانی رخ نمیده؟

نه دیگه چند ساله عروسی کردیم اخلاقای همو میدونیم دیگه فعمیدم اگه ساکت بشم بدتر میکنه

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
نه دیگه چند ساله عروسی کردیم اخلاقای همو میدونیم دیگه فعمیدم اگه ساکت بشم بدتر میکنه

میدونید 

مال من وقتی سکوت میکنه من سکوتشو جور دیگه برداشت میکنم😔

میدونید  مال من وقتی سکوت میکنه من سکوتشو جور دیگه برداشت میکنم😔

چرا بهتره بذار بره تو خلوتش با خودش فکر کنه

من‌چی پس 😔

اون لحظه توهم سکوت کن بعدا واسش توضیح بده

عصبانی بشه براش یه لیوان آب میارم کنارش میشینم شونه هاشو ماساژ میدم تا آروم شه 

وقتی ناراحت میشم خیلی آروم میگم بیا میخوام باهات حرف بزنم بهش مستقیم میگم مثلا فلان چیز منو ناراحت کرد به این دلیل به این دلیل اونم عذر خواهی میکنه و سعی میکنه دیگه تکرارش نکنه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲