2777
2789
ولی اونشب کوتاه اومدم چون نمیخواستم بیشتر از این بینمون خراب بشه ولی هنوز ناراحتم چجوری بهش بفهمونم؟ ...

اکثر مردا مثل بچه می مونن

شما زمانی ک ایشون حالشون مساعده باهاشون صحبت کن و بگو ازش ناراحتی

برای شما کی اروم تره ؟به نظرتون مردارو چی بیشتر عصبی میکنه؟

بیشتر مردا چون سرکارن عصبی ترن ولی من سعی میکنم اروم باشم خیلیم تاثیر داره بعدش همسرم میاد عذرخواهی ک تند رفتمو به چشمش میاد سکوتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکثر مردا مثل بچه می مونن شما زمانی ک ایشون حالشون مساعده باهاشون صحبت کن و بگو ازش ناراحتی

چی بهش بگم

بگم اونشب نارحتم کردی؟

اخه دوباره فک میکنه میخوام موضوع و باز کنم

نمیدونم چطور بهش بگم

بیشتر مردا چون سرکارن عصبی ترن ولی من سعی میکنم اروم باشم خیلیم تاثیر داره بعدش همسرم میاد عذرخ ...

اخه میدونی اون مغروره انگار غرورش نمیزاره بگه 😔

چی بهش بگم بگم اونشب نارحتم کردی؟ اخه دوباره فک میکنه میخوام موضوع و باز کنم نمیدونم چطور بهش بگم

ببین خودت باید اخلاق شوهرت دستت باشه

میتونی مثلا بگی من از فلان کار با فلان حرف دلگیر میشم با از طریق دیگه بهش بفهمونی

با زبون خوش

ببین زبون خوش مار رو از توی خونه اش میکشه بیرون

سعی من حرفا و خاستهات رو با زبون خوش بگی

ببین خودت باید اخلاق شوهرت دستت باشه میتونی مثلا بگی من از فلان کار با فلان حرف دلگیر میشم با از طر ...

اخه میدونی وقتی مسالمت امیز حرف میزنیم جای ک مطابق خواستش نباشه عکس العمل نشون میده

میگم ک اونشب یکاری کرد یه لحظه قلبم وایساد 

صبحش هم ک گفتم قفسه سینم درد میکرد