2777
2789

سلام 

هزینه لیزر فول بادی بدن چقدرهه

دستگاه کندلا 

از امروز ۲۲ فرودین ماه قصد کاهش رنج ( کاهش وزن)دارم .وزن شروع ۷۹ کیلو گرم وزن هدف اولیه تا ۱۵ اردیبهشت ۷۵ کیلو گرم❤❤🤩🤩❤❤
مال من کندلا ۲۰۲۴، توتال بادی ۱۷۴۰، یکی دوتا از قسمتها رو نخواستم والا میشد ۱۹۴۰هر جلسه هم دوتا کرم ...

عزیز فول بادی بودین ؟ الان از لیزر راضین؟اینجا پکبجاش از دو میلیون چهارصد تا سه و دویست 

از امروز ۲۲ فرودین ماه قصد کاهش رنج ( کاهش وزن)دارم .وزن شروع ۷۹ کیلو گرم وزن هدف اولیه تا ۱۵ اردیبهشت ۷۵ کیلو گرم❤❤🤩🤩❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال من کندلا ۲۰۲۴، توتال بادی ۱۷۴۰، یکی دوتا از قسمتها رو نخواستم والا میشد ۱۹۴۰هر جلسه هم دوتا کرم ...

پس شما دو قسمت نرفتین 

میشه بگین کجاها

و ایا راضی هستین يا پول حروم کردنه ؟

۱۶۰۰،۱۷۰۰ ایناهس

عزیز شما راضین از لیزر ؟ پول دور ریختن نیست ؟

اینجا میکن دو میلیون چهارصد تا سه میلیون و دویست

بعد همون اول مشخص میکنن من جزو کدوم پکیج قرار میگیرم يا نه

من از ۴ سال پیش رفتم فول اولش ۵۰۰ بعد ۸۰۰ - ۹۰۰ بود فکر کنم الان که سالانه میرم نزدیک ۲ت

عزیز دیگه موهات در نیومد؟

بستگی به شهرتون داره اینجا ۱۱۰۰

چه مناسب 

کدوم شهرین؟ همین دستگاه؟

عزیز دیگه موهات در نیومد؟

مو‌ که در هر صورت میاد ولی خیلی ضعیف و کرکی دیگه مثلا یه مسافرت یک هفته ای میشه اصلا شیو نکرد هر سال که یادآوری برید هم ضعیف تر میشه فکر کنم سال پنجم دیگه بشه مثلا دو هفته ای شیو بدن 

عزیز فول بادی بودین ؟ الان از لیزر راضین؟اینجا پکبجاش از دو میلیون چهارصد تا سه و دویست

توتال بادی هستم، فول بادی از توتال بادی کمتر

این طرفا این گرون ترین لیزری هست که وجود داره، کندلا جنتل پروپلاس ۲۰۲۴

من دو جلسه رفتم و تا الان که واقعا راضی ام، ۹۵ درصد موهام یا درنیومد یا دراومد و ریخت،ولی خب هنوز جلساتم کامل نشده که نظر قطعی بدم

دوستان کاربر ۵ ساله هستم ❤️

پس شما دو قسمت نرفتین میشه بگین کجاهاو ایا راضی هستین يا پول حروم کردنه ؟

روی باسن و کمر رو نرفتم، با اونا اگه میرفتم میشد توتال فول بادی 

بقیه قسمتها رو رفتم

من فعلا راضی ام، حتی بگن بیشتر هزینه کن بازم راضی ام چون موقع شیو خیلی اذیت میشدم واقعا

دوستان کاربر ۵ ساله هستم ❤️