یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دلم میخواست متقاعدش کنم ولی یهویی شروع شد تو متقاعد کردن افتضاحم البته اونم خواستش براش اهمی ...
زبون منو کم داری .
یبار ظهر قربون صدقه هم رفتیمو خدافظی کردیم . شب زنگ زد هاپو به معنای واقعی . گفتم با چی رفتی ؟ گفت هواپیما با لج گفت همه مهماندارا هم خانم بودن . وسط حرف زدنم قط کرد و زنگ هم نزد . من سه ساعت کامل تو فکر بودم که آیا اومدنی جرش بدم ؟ ندم ؟ چیکار کنم خدایا ؟ تصمیم گرفتم آروم باشم .و خوبی هاشو یادم بیازم . بعد سه ساعت زنگ زد گفتم دورت بگردم چرا یهو دعاتو گم میکنی و جنی میشی ؟ داد زد من جنی نیستم . فلانی رو اعصابمه و ترکید . آروم به حرفاش گوش دادم و گفتم همه حق ها با توه درکت میکنم ، بعد که آروم شد گفتم سر فرصت بخاطر اینکه مهمانداران اون هوامیما خانم بودن جرت میدم . یبارکی خلبان هم بگو خانم بود دیگه . خندید گفت اتفاقا اونم خانم بود گفتم عشقم خونت حلاله . آی میخندید
چون تو زندگی مشترک اصلا نباید غرور داشت اما باید کاملا دوطرفه باشه و هردونفر غرورشون رو برای هم فدا کن یکطرفه نباید باشه وگرنه زندگی مشترک با غرور و لجبازی پیش نمیره