2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه میشه؟یهویی شد یعنی میدونید یهچ برگشت گفت من از دستور دادن متنفرم بعدم یکاری کرد که کلی گریه کرد ...

چرا واسه من شده پس ؟ تو همون بار اول اگه دیدی ناراحته به پر و بالش نپیچ . بگو عزیزم خوب شو بعدا بحرفیم نمیخوام بخاطر حرفای چرت اوقاتمون تلخ بشه 

هیچ  
چرا واسه من شده پس ؟ تو همون بار اول اگه دیدی ناراحته به پر و بالش نپیچ . بگو عزیزم خوب شو بعدا بحرف ...

دلم میخواست متقاعدش کنم ولی یهویی شروع شد

تو متقاعد کردن افتضاحم 

البته اونم خواستش براش اهمیت داره

دلم میخواست متقاعدش کنم ولی یهویی شروع شد تو متقاعد کردن افتضاحم  البته اونم خواستش براش اهمی ...

زبون منو کم داری . 

یبار ظهر قربون صدقه هم رفتیمو خدافظی کردیم . شب زنگ زد هاپو به معنای واقعی . گفتم با چی رفتی ؟ گفت هواپیما با لج گفت همه مهماندارا هم خانم بودن . وسط حرف زدنم قط کرد و زنگ هم نزد . من سه ساعت کامل تو فکر بودم که آیا اومدنی جرش بدم ؟ ندم ؟ چیکار کنم خدایا ؟ تصمیم گرفتم آروم باشم .و خوبی هاشو یادم بیازم . بعد سه ساعت زنگ زد گفتم دورت بگردم چرا یهو دعاتو گم میکنی و جنی میشی ؟ داد زد من جنی نیستم . فلانی رو اعصابمه و ترکید . آروم به حرفاش گوش دادم و گفتم همه حق ها با توه درکت میکنم ، بعد که آروم شد گفتم سر فرصت بخاطر اینکه مهمانداران اون هوامیما خانم بودن جرت میدم . یبارکی خلبان هم بگو خانم بود دیگه . خندید گفت اتفاقا اونم خانم بود گفتم عشقم خونت حلاله . آی میخندید 

هیچ  
زبون منو کم داری .  یبار ظهر قربون صدقه هم رفتیمو خدافظی کردیم . شب زنگ زد هاپو به معنای واقعی ...

منم بعضی اوقات دوست دارم داد بزنم سرش ولی اون‌خونسرده

انقدر گریه کردم اونم متوجه بودم ناراحت شده از کارش 

ولی واقعا شاید سیاست لازمه رو ندارم

چرا؟

چون تو زندگی مشترک اصلا نباید غرور داشت اما باید کاملا دوطرفه باشه و هردونفر غرورشون رو برای هم فدا کن یکطرفه نباید باشه وگرنه زندگی مشترک با غرور و لجبازی پیش نمیره

چون تو زندگی مشترک اصلا نباید غرور داشت اما باید کاملا دوطرفه باشه و هردونفر غرورشون رو برای هم فدا ...

ما هردومون لجبازیم البته من بیشتر سعی میکنم نباشم 

ولی اون تا به خواستش نرسه اروم نمیشه