2777
2789
عنوان

خواهشا بگین کابینت پله ای قشنگ تره یا کابینت تا سقف 😪 بخدا گیج شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 80 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کدوم بیشتر به دل خودته؟؟ از نظر خودت کدوم خوشگلتره همونو انتخاب کن.. خونه خودته باید طبق سلیق ...

والا نمیدونم  نمیدونم کدوم شیک تر میشه  البته میترسم پله ای رو نتونه مثله عکس به این قشنگی در بیاره 

معایب کابینت پلکانی

بررسی مزایا و معایب کابینت پله ای نشان میدهد که این سبک، بدون ایراد نیست و معایب خاص خود را دارد.

از مهمترین معایب کابینت پلکانی دشوار بودن فرایند طراحی و اجرای است.

از آنجا که کابینتهای پله ای صورت سفارشی طراحی میشوند، نیاز به محاسبات حرفه ای و نصاب ماهر دارند.

اگر طراحی نادرست باشد، ممکن است کابینتها نامتناسب به نظر برسند.

حتی در برخی مواقع، کابینتهای پلکانی، نه تنها به استفاده بهینه از فضاهای مرده کمک نمیکنند، بلکه فضای مفید آشپزخانه را نیز کاهش میدهند. 

یکی دیگر از معایب کابینت پلکانی کاهش فضای ذخیره سازی است.

به دلیل ارتفاعهای متفاوت و پله پله بودن طراحی، گاهی از برخی فضاها نمیتوان به طور کامل بهره برداری کرد. 

این موضوع میتواند برای آشپزخانه های کوچک، چالش برانگیز باشد. 

تمیزکاری کابینتهای پله ای نیز دشوار است؛ زیرا به دلیل وجود سطوح با ارتفاع متفاوت، گرد و غبار و چربی در شکا ها و لبه ها جمع میشود.

اگر نظم و نظافت برای تان اولویت دارد، باید زمان بیشتری برای تمیز کردن این کابینتها صرف کنید. 

از لحاظ هزینه، این مدل به طور معمول، قیمت بالاتری از کابینتهای کلاسیک و ساده دارد.

دلیل این موضوع هم نیاز به طراحی خاص، متریال بیشتر، برشهای سفارشی و نصب زمان بر است.

اگر بودجه محدودی دارید، احتمالا کابینت پله ای گزینه مناسبی برای شما نخواهد بود.

ایراد دیگری که در این مدل ممکن است با آن روبه رو شوید، هماهنگی با سایر عناصر آشپزخانه مثل هود، کاشی بین کابینتی یا حتی نورپردازی است.

طراحی پلکانی باعث میشود که چیدمان این اجزا نیاز به دقت بالاتر و طراحی دقیقتر داشته باشند.

کابینت پلکانی مناسب چه فضاهایی است؟

با توجه به مزایا و معایب کابینت پله ای، این سبک کابینت برای آشپزخانه های متوسط و بزرگ، مناسب است. 

پله ای بودن کابینت ممکن است در فضاهای کوچک باعث ایجاد شلوغی بصری و کاهش کارایی شود؛ اما درصورتی که، آشپزخانه تان سقف بلند یا فرم غیرمعمولی دارد، این سبک میتواند انتخاب مناسبی باشد و به استفاده بهینه از فضاهای مرده کمک به سزایی کند. 

از طرف دیگر، اگر به سبک مدرن و متفاوت علاقه دارید و میخواهید آشپزخانه ای منحصر به فرد داشته باشید، طراحی پلکانی نیاز شما را برآورده میکند؛ اما اگر سبک سنتی یا مینیمال را می پسندید، احتمالا با این طراحی احساس راحتی نخواهید داشت

تعریف احمق: حقیقت را میداند، حقیقت را میبیند اما همچنان دروغ را باور دارد... سخت است فهماندن  چیزی به کسی که سود و منفعتش در نفهمیدنش است، نرود میخ آهنین در سنگ.... بعضی وقتها با تعجب به حرفهای طرف مقابل گوش میدم که اینهمه حجم بزرگ  از بی عقلی و نفهمی رو چطور تو کله ای به این کوچیکی جا داده... پس یاد گرفتم با احمقها بحث نکنم و بزارم در دنیای احمقانه خودشون بمونن🚫❌ چون مراقبم که وقت و انرژی با ارزشم رو برای افراد احمق و نادان خرج نکنم، وقتم رو فقط برای افرادی خرج کنم که ارزشش رو دارن.... یاد گرفتم  با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند.... از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز هم از من بیزار خواهد بود... تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم... یادمان باشد که حتی اگر برای مردم دراز بکشید تا از رویتان رد شوند، بسیاری از آنها شاکی خواهند بود که به اندازه‌ی کافی پَهن نیستید!

یعنی چی ولی اینجا همه گفتن ساده بره تا سقف قشنگتره

اینکه پله ای شه دقیق تراز بالا پایین نشه و نمیدونم ریزه کاریش بیشتره تا کابینت تا سقف اینا رعایت شه خوب میشه یکجا دیدم بالا پایین بود یه در از درب بغلی کابینت مجاور بالاتر بود اصلا نظم نداشت بنظرم بد کار شده بود

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
منم موندم ولی این سبکا میزنم ولی باز نگا میکنم

آخه اینجا اکثرا گفته ساده بده بالا یکدست پله ای میفته از مد  یه موضوعی  اینها عکسه میبینیم  آیا به همین قشنگی پله ای ها رو در میارن ؟؟؟؟ 

[QUOTE=393499615]آخه اینجا اکثرا گفته ساده بده بالا یکدست پله ای میفته از مد  یه موضوعی  اینها عکسه میبینیم ...[/QUOنه من پله ای دوس‌دارم قشنگتر دیده میشه 

حرفه ای باشه تمیز کار چرا ک‌نه

آره منم میگم آیا مثله عکس شیک در میارن؟؟؟؟؟

عکس ن کاتالوگ اینا همش الکیه اگر خودشون خونه ای جایی رفتن تو موبایلشون عکسه هست یا مثلا خونه فامیلتون همون کابینت کاره زده و خوب شده تو هم برو پیش همون ک دیدی از نظرت قشنگ کارکرده سفارش بده یا اگر جایی تازه زده بودن بگین عکس کار رو برات بفرستن چک کن ببین خوب در آورده یا ن بعد سفارش بده

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
[QUOTE=393499615]آخه اینجا اکثرا گفته ساده بده بالا یکدست پله ای میفته از مد یه موضوعی اینها عکسه ...

بخون معایب پلکانی  راس میگه اگه سقف بلنده پلکانی قشنگتره  تازه مادرشوهرم سقف خیلی بلندی داره باز ارتفاع ۹۰ تا ساده میزنه