2777
2789
عنوان

تیغه بینی جنین و دقت سلفری

2447 بازدید | 55 پست

سلام دوستای خوبم میشه کمکم کنید من تیغه بینی جنین تو آنومالی کوتاه بود و کیست تو سر جنین بود جواب سلفری خوب بود اما دکترم بهم اطمینان نمیده. دارم از استرس و نگرانی دق میکنم امروز یه حرفایی تو مطبش بهم زد که حالم بد شد تا خونه گریه کردم فقط

مگه جواب سلفری خوب نبود دیگه چی میگه 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با یه دکتر دیگه مشورت کن انشالله نی نی سالمه

اللهم عجل لولیک الفرج .سید محمد رضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم 😍😍😘😘 نی نی یار جون میشه کاربریمو برگردونی لطفا من که چیزی نگفتم قول میدم دختر خوبی باشم

گفتم سلفری خوب بوده دکتر ژنتیک هم رفتم گفت نیاز ب آمینو نمیبینم. اما اروز دکترم میگفت ممکنه مشکل داشته باشه ممکنه سالم باشه. گفتم برم آمینو گفت اگه بری بخای سقط کنی خودت باید بری دنبال کاراش. یعنی دیگه دیوونه شدم😔😔

گفتم سلفری خوب بوده دکتر ژنتیک هم رفتم گفت نیاز ب آمینو نمیبینم. اما اروز دکترم میگفت ممکنه مشکل داش ...

جواب سلفری وآمینو یکیه ولازم نیست آمینو بدی چون اون خطر سقط داره الان چند هفته ای 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

گفتم سلفری خوب بوده دکتر ژنتیک هم رفتم گفت نیاز ب آمینو نمیبینم. اما اروز دکترم میگفت ممکنه مشکل داش ...

وقتی چند نفر میگن مشکلی نیست به حرف یک نفر دلشوره نگیر 

به منم سونو آنومالی گفت برو سقط کن بچت دماغ نداره

ولی دکترم و یه سونو دیگه گفتن ریزه ،سلفری هم ندادم چون خورد به تعطیلات عید

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

به منم گفتم ضخامت گردن بچه خیلی زیاده وریسک سندرم داره ولی سلفری دادم خوب بود 

وقتی چند نفر میگن مشکلی نیست به حرف یک نفر دلشوره نگیر  به منم سونو آنومالی گفت برو سقط کن بچت ...

خداروشکر ک نینیت سالمه عزیزم. من سلفری دادم و هنوز اینجوری دلمو میلرزونن

واقعاا؟؟؟ آمینو انجام دادین؟؟ واسه من دیده میشه اما کوتاهه😔😢

آره ،من چون سه روز قبل عید رفتم آنومالی و تو عید اگه آزمایشی انجام میدادم جوابش میرفت واسه بعد عید

اونموقع هم ۲۰ هفته میشدم مجوز سقط نمیدادن دیگه خودمو زدم به بیخیالی

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس