2777
2789
عنوان

شوهر چش چرونم وبدبختی های من......

| مشاهده متن کامل بحث + 2979 بازدید | 128 پست

جاریت کصافطه ـاینطور ادما دست من بیفتن ادمشون کنم .ب جاریت بگو اگ یبار دیگ ببینم پاتو از گلیمت دراز تر کردی پرونده هرزه بازیاتو رو میکنم فک نکن خبر ندارم .همه پروندت زیر دست من میچرخه .

من اینو ب زنعموم گفتم حالا هیچ خبری ام نداشتما فقط خدس میزدم ی چیزایی داشته باشه😂😂همچین جم و جور شده ها الان مجلس منو ببینه میاد پیشواز ـ

جاری خاهرمم خیلی اذیتش میکرد زنگ زدم همینارو گفتم بش الان کم میمونه دست خاهرمو ماچ کنه😂😂😂

turk ghizi✌کاربر اژدها وارد میشوم هستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس بچه هام چی .بذارم یه پدر هیز آیندشونو نابود کنه بخاطر بچه هام باید بجنگم

شما به خاطر بچه هات جو رو متشنج میکنی که تهش کتک بخوری؟!

بچه هات مادرشونو که ببینن کتک میخوره خیلی خوب بار میان؟!!

عجیبا غریبا  

شما شوهرت حسابت نمیکنه جوش چیو میزنی؟! بذار هر کار دلش میخواد بکنه! اگر کار داری و مستقل میتونی با ...

چرابچه هاشوبگیره اصلابچه هاروبنداز پیش شوهرت وبروخونه پدرت تادهن صاف بشه بعدم مهریه ات روبزاراجرا چراهمیشه زن بچه هارونگه داره مردبره پی عشق وحالش

عزیزم حتی اگه شما هم بری خونه مادرشوهرت مراقب همسرت و جاری باشی هم شایددد کارشونو کنار بزارن ولی خود ...

درسته .ولی این یکی فرق میکنه اینو به چشم دشمن میبینمش یا کس دیگه بود اینقد جوش نمیزدم

پا به پاش برو خونه مادرشوهرت ولی به نظرم با برادرشوهرت تو هم گرم بگیر مادرشوهرت اینا رو هم‌همینطور ولی محل شوهرت نزار 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
 پس برم یعنی؟؟

بله قطعا

# نه ب کودک همسری😡🤬😤😱من ی دختر 20 ساله ام ک تو 15 سالگی بچگی کردم، عاشق شدم و در آخر ازدواج کردم.... من حتی ی لحظه هم فکر نکردم.... اصلا نمیدونستم ازدواج چیه.... پس دختر ک 13 سالشه یا 10 سالشه یا همون 15 چ میفهمه ازدواج چیه.... لطفا. لطفا نکنید..... صرفا برا اینکه خودم اینو تجربه کردم نمیگم.... من دیدم زیاد دیدم ک هم سنام پشیمون شدن.... با اختلاف اینکه اونا خانوده هاشون خواستن و من خودم و حالا هر ناراحتی باشه روم نمیشه ب کسی بگم چون همه ی اطرافیانم بخاطر سنم مخالف صددرصد بودن.... اگه این امضا حتی روی یک نفر تاثیر بزاره.    از ته دلم شاد میشم🙃دخترا خوش بگذرونید... عشق کنید با دوستاتون وقت بگذرونید و با هدف پیش برید.... عاشق همه ی دخترام و خوشحالم ک یک دختر قویم ک دست از آرزوهاش نمیکشه💪

اگه همسرت مجبوره بره به نظرم توام باهاش برو.اگه جاریت تیکه هم میندازه سکوت نکن با احترام و آرامش باهاش حرف بزن و جوابشو بده.نزار جاریت نزدیک شوهرت بشه شده تیکه بنداز یا ناراحتش کن جاریتو تا بدش بیاد که نزدیک شماها بشه.جامعه بدی شده عزیزجان

پس بچه هام چی .بذارم یه پدر هیز آیندشونو نابود کنه بخاطر بچه هام باید بجنگم

بشین سر زندگیت زندگیتو درست کن

طلاق طلاق نکن بی عرضه بازی درنیار

تو اصصصصلا حساسیت جلو شوهرت نشون نده به هیچ عنوان هرچی حساس تر بشی اونو بیشتر میکشونی سمت جاریت

هرکار میکنی فقططط خودت

مجبوری یکم سیاست یاد بگیری

چیزی ک.جاریت بلده تو بلد نیستی

تو لجظات نابتون برای من و زندگیم دعا کنید.منم هرروز ده تا صلوات ب نیت حل شدن مشکل اونای ک برام دعا کردن میفرستم💚
جاریت کصافطه ـاینطور ادما دست من بیفتن ادمشون کنم .ب جاریت بگو اگ یبار دیگ ببینم پاتو از گلیمت دراز ...

وای خدا مردم از خنده،خب اگه یه وقت کاری نکرده باشه بگه بیا رو کن میخوای از کجا پرونده براش گیر بیاری 

چرابچه هاشوبگیره اصلابچه هاروبنداز پیش شوهرت وبروخونه پدرت تادهن صاف بشه بعدم مهریه ات روبزاراجرا چر ...

ک زنعموی مهربان طی دو روز مخ بچه هاشم بشوره ؟؟

turk ghizi✌کاربر اژدها وارد میشوم هستم
چرابچه هاشوبگیره اصلابچه هاروبنداز پیش شوهرت وبروخونه پدرت تادهن صاف بشه بعدم مهریه ات روبزاراجرا چر ...

ینی چی؟!

بچه بدون مادر نابود میشه!!

بچه ها چه گناهی کردن که بندازیمشون بریم؟!

مگه بشقاب کهنه و ظرف کهنه هستن که بندازیمشون بریم؟!!

بچه مادر میخواد و مادر وظیفشه نگهشون داره!وقتی میزاییم باید بزرگم بکنیم  

اگه همسرت مجبوره بره به نظرم توام باهاش برو.اگه جاریت تیکه هم میندازه سکوت نکن با احترام و آرامش باه ...

اره ولی باید یاد بگیرع تیکه هم میندازه باخنده بندازه شوهرش نفهمه

تو لجظات نابتون برای من و زندگیم دعا کنید.منم هرروز ده تا صلوات ب نیت حل شدن مشکل اونای ک برام دعا کردن میفرستم💚