2777
2789
عنوان

شوهر چش چرونم وبدبختی های من......

| مشاهده متن کامل بحث + 2979 بازدید | 128 پست
اوه،حالا اون چه پرو بود،من تو خانواده آزاد بزرگ شدم و کلا نوع رفتارامون راحته ولی هیچ وقت همچین مورد ...

ما حساسم هستیم ولی دیگ ذات ک خراب باشه همین میشه 

الان از شعاع دومتری دامادمونم نمیتونه رد بشه 

خیلی رک گفتم بار دیگ تکرار کنی مستقیم مدارک میفرستم برا شوهرت چنان خارو خفیفت میکنم ک جهنم برات بشه ارزو

turk ghizi✌کاربر اژدها وارد میشوم هستم
زنی که میبینه شوهرش کثافت و روانی هست بیخود میکنه بچه میاره که بعد توش بمونه! سه جوره و چهار جوره پ ...

بعداون مردچی شایدطرف خودش روبعدازبچه دارشدن نشون داده چه جورادمیه بایدزن همه جوره بدبختی وبیچارگی روتحمل کنه کلاتوایران زن هاهمیشه توسری خور هستند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چراهمیشه مادرباید جوربکشه مگه اون بچه هافقط ازمادرتنهابه وجوداومدند اینقدراین افکاروادامه بدید تامرد ...

من نمیگم مادر جور بکشه.من میگم بچه اسباب بازی نیست که بچه هارو برای تنبیه ازشون استفاده کنه.مرد هرزه ام اگر بخواد کارشو بکنه میکنه .وفتی پدر مسوللیت پذیر نیست پس مادرم نباید باشه چون اون نیست؟پس غلط کردن اون بچه ها رو اوردن اگر میخواستن کارای همدیگه رو تلافی کنن.درک حرفهام سخته برات عزیزم.همون بچه ها فردا کینه دارن از مادرشون که چرا مارو رها کردی.فقط اگر کمی خودتو بزاری جای اونا متوجه منظورم میشی.نادر شدن سخته.مادر بودن درد داره .من نمیگم خودشو بکشه برای بچه هاش.ولی تا توان داره باید مسولییتشو به عهده بگیره

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
 روانیه باو .خودش سرتا پا ایراده تعریف از خود نباشه ولی همه میگن من خیلی ازش سرترم .دیروز یلحظه ...

توهم الکی الکی وقتی یه کاری میکنه واسه خودت ریز ریز بخند بزار حرص بخوره ولی یه جوری که خودش بفهمه بقیه نفهمن

زیرزیرکی کلا کاراتو انجام بده

ولی حتما خونه مادرشوهرت حضور داشته باش

هرچقدر هم اون از این کارا کرد به یه ورت هم نزار بزار حرص بخوره که برات مهم نیست کاراش

هرچی حرص بخوری بیشتر تکرار میکنه

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

مردا میرن طرف کسی ک بیشتر تایید و حمایتشون کنه

تو از پسش برمیای مطمئنم

تو لجظات نابتون برای من و زندگیم دعا کنید.منم هرروز ده تا صلوات ب نیت حل شدن مشکل اونای ک برام دعا کردن میفرستم💚
ما حساسم هستیم ولی دیگ ذات ک خراب باشه همین میشه  الان از شعاع دومتری دامادمونم نمیتونه رد بشه ...

کار خوبی کردی،منم هیچ جوره نمیتونم اینجور رفتارارو بپذیرم،ازادی و راحت بودن تو روابط هم حد خودشو داره، اینجور رفتارا خیلی زشته،من تو محیطی بزرگ شدم که محرم و نامحرم معنی نداره اما انسانیت و شخصیت رو نمیشه زیر پاگذاشت و به حریم زندگی هم تجاوز کرد،هرکسی باید حد خودشو بدونه،بهترین کارو کردی 

اینارو نمیشناسی که خانوادتن شرن .نه آبرو سرشونه نه هیچی میدونم چیزی بگم‌اخرش خودم مقصر میشم .حرف هم ...

استارتر شماهم خیلی به خودت برس به شوهرت توجه کن و همیشه باهاش برو خونه مادر شوهرت نذار تنها بره به برادر شوهر سیب زمینیتم بگو اون زن هرزشو جمع کنه

🌸🌸
منم چندبار بهش گفتم که پیش من زیاد بااونا گرم نگیر من اذیت میشم فک میکنم اونا باخودشون میگن که شوهرا ...

برو باهاش 

موهاتو یه رنگ جدید کن 

یه تیپ گرون بزن 

خیلی شیک کن 

حسابی خرج کن 

آرایش اگه نمیکردی انجام بده 

اگه لاک نمیزدی بزن 

اگه ناخن نمیزاشتی بزار 

ببین یجوری برو تا جاریت تا مرز سکته بره 

یجوری برو تا شوهرت بگه عجب زنی دارم و بشینه مقایسه کنه پیش خودش 

وقتی هم رفتی حرص تو قیافت نباشه بگو بخند کن 

قبلش یه گل گاوزبون دم کن بخور حسابی آرامش داشته باش 

یا دم کرده زعفرون بخور انقد ریلکس میشی که راحت لبخند میزنی 

کاملا درکت کردم 

اصلا وا نده 

حتی با جاریت آشتی کن 

ببین نزار کسی سواستفاده کنه 

اینو یادت باشه دستی رو که نمیشه بری. باید بوسید ، عزیزم با پنبه سر ببر میدونی چی میگم