2777
2789
عنوان

شوهر چش چرونم وبدبختی های من......

| مشاهده متن کامل بحث + 2979 بازدید | 128 پست
یا باید بره یا باید خودشو خلاص کنه.کلا یکم جنگیدن واسه زندگی خوبه زود میدون بدر شدن خوب نبیت البته ن ...

اون که بله بشرطی طرف ارزش جنگیدن داشته باشه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون عین چوب خشکه .زنش لباساشو از پنجره پرت کرد خیابون باز نتونست بهش حرفی بزنه

انقدر حالم بهم میخوره از مردای بی عرضه که نگو

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

اولا که وقتی با چشم خودت دیدب اینجوره باید توهم ۲۴ ساعت اونجا باشی وبه  جاریتم بی محلی کن بذار هرچی میخاد بگه تو جواب نده یا با یه لبخند تمسخرامیز جواب بده... کم کم خودش خفه میشه... بعدم اگه بازم چنین چیزی دیدی خیلی بلند و واضح به روشون بیار اما عصبی نشو فقط منطقی برو جلو و به جاریت بگو خوشم نمیاد به شوهرم نزدیک بشی و دفعه دیگه ببینم اینجوری برخورد نمیکنم!!!! 

منم چندبار بهش گفتم که پیش من زیاد بااونا گرم نگیر من اذیت میشم فک میکنم اونا باخودشون میگن که شوهرا ...

شما شوهرت حسابت نمیکنه جوش چیو میزنی؟!

بذار هر کار دلش میخواد بکنه!

اگر کار داری و مستقل میتونی باشی بچه هاتو بگیر جدا شو...

وگرنه بی خیالش باش الکیم سر چرت و پرت دعوا راه ننداز...

کسی دعوا راه میندازه عزیزم که تهش پشتش گرم باشه که یا خانوادش حمایتش میکنن یا خودش مستقله!

اگه ته دعواهات کتک خوردن و تحقیر شدنه که چه کاریه!

خیای راحت بیخیالش باش  

اون که بله بشرطی طرف ارزش جنگیدن داشته باشه

شاید طرف ارزششو نداشته باشه ولی بخاطر بچه ها باید جنگید اگر نشد پا مس کشید

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
اولا که وقتی با چشم خودت دیدب اینجوره باید توهم ۲۴ ساعت اونجا باشی وبه  جاریتم بی محلی کن بذار ...

جاریتم با رفتارش همینو میخاد. میخاد ک تو نباشی😏

# نه ب کودک همسری😡🤬😤😱من ی دختر 20 ساله ام ک تو 15 سالگی بچگی کردم، عاشق شدم و در آخر ازدواج کردم.... من حتی ی لحظه هم فکر نکردم.... اصلا نمیدونستم ازدواج چیه.... پس دختر ک 13 سالشه یا 10 سالشه یا همون 15 چ میفهمه ازدواج چیه.... لطفا. لطفا نکنید..... صرفا برا اینکه خودم اینو تجربه کردم نمیگم.... من دیدم زیاد دیدم ک هم سنام پشیمون شدن.... با اختلاف اینکه اونا خانوده هاشون خواستن و من خودم و حالا هر ناراحتی باشه روم نمیشه ب کسی بگم چون همه ی اطرافیانم بخاطر سنم مخالف صددرصد بودن.... اگه این امضا حتی روی یک نفر تاثیر بزاره.    از ته دلم شاد میشم🙃دخترا خوش بگذرونید... عشق کنید با دوستاتون وقت بگذرونید و با هدف پیش برید.... عاشق همه ی دخترام و خوشحالم ک یک دختر قویم ک دست از آرزوهاش نمیکشه💪
شما شوهرت حسابت نمیکنه جوش چیو میزنی؟! بذار هر کار دلش میخواد بکنه! اگر کار داری و مستقل میتونی با ...

پس بچه هام چی .بذارم یه پدر هیز آیندشونو نابود کنه بخاطر بچه هام باید بجنگم

عزیزم حتی اگه شما هم بری خونه مادرشوهرت مراقب همسرت و جاری باشی هم شایددد کارشونو کنار بزارن ولی خودت میگی شوهرم چشم چرونه پس فقط مختص خونه مادرشوهرت نیس شوهر شما همه جا هیز تاشیف داره😑

منم چندبار بهش گفتم که پیش من زیاد بااونا گرم نگیر من اذیت میشم فک میکنم اونا باخودشون میگن که شوهرا ...

پاشو پابپاش برو خونه مادرشوهرت، میدونو خالی کردی رسما دادی دست اونا، گوشی دستت گرفتی با ما چت میکنی؟؟؟ پاشو قربونت لباساتو بپوش که ناهارو با اونا بخوری، من اگه جای تو بودم یلحظه میدونو خالی نمیکردم، بجنگ عزیزم،  دنیا میدونه جنگه

اگر انسانی، انسانی را بخاطر گناهی سرزنش کند، نمیرد تا خود به آن گناه دچار شود...