2777
2789
عنوان

شوهر چش چرونم وبدبختی های من......

2978 بازدید | 128 پست

سلام .خانوما امیدوارم حس وحالمو بتونین درک کنین شده با دلداری یا راهنمایی کمکم کنین واقعا شرایط حالی و روحیم داغونه ....تازگیا یه اتفاقی خونه مادرشوهرم افتاده ک شوهرم مجبوره همش اونجاباشه و یه جاریم دارم که باهاش سرجنگ دارم و قهریم ولی شوهرم کلا خودشو از ماجدا میدونه هیچوقت طرف منو نگرفته و نمیگیره یادم نمیاد تواین ۱۰سال یبار پشتم باشه چه وقتایی ک مادرش خوردم‌کرده چه جاریم همیشه میگه من نمیتونم بخاطر تو بابقیه دربیفتم .حالا اون جاریم ۲۴ساعته کپیده خونه مادرشوهرم واسه خوابم خونش نمیره منم بخاطر اون نمیتونم زیاد برم چون همش حرف بارم میکنه اعصاب وروانمو بدجور بهم میریزه شوهرمم هی میگه تو زیاد نیا اذیت میشی😐ولی خودش ناهار وشامم خونه نمیاد پیش اونا میخوره .منم میرم ولی کم حالا چن روز پیش .....

چشم چرونی کجای ماجرا بود

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم چرونی کجای ماجرا بود

ماجرا ادامه دارد....

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️

خب😑... بدم میاد میخای پر بازدید بشه درست نمی‌گید... 

# نه ب کودک همسری😡🤬😤😱من ی دختر 20 ساله ام ک تو 15 سالگی بچگی کردم، عاشق شدم و در آخر ازدواج کردم.... من حتی ی لحظه هم فکر نکردم.... اصلا نمیدونستم ازدواج چیه.... پس دختر ک 13 سالشه یا 10 سالشه یا همون 15 چ میفهمه ازدواج چیه.... لطفا. لطفا نکنید..... صرفا برا اینکه خودم اینو تجربه کردم نمیگم.... من دیدم زیاد دیدم ک هم سنام پشیمون شدن.... با اختلاف اینکه اونا خانوده هاشون خواستن و من خودم و حالا هر ناراحتی باشه روم نمیشه ب کسی بگم چون همه ی اطرافیانم بخاطر سنم مخالف صددرصد بودن.... اگه این امضا حتی روی یک نفر تاثیر بزاره.    از ته دلم شاد میشم🙃دخترا خوش بگذرونید... عشق کنید با دوستاتون وقت بگذرونید و با هدف پیش برید.... عاشق همه ی دخترام و خوشحالم ک یک دختر قویم ک دست از آرزوهاش نمیکشه💪