2777
2789

من چشمای خیلی حساسی دارم

طوری ک اصلا نمیتونم لنز استفاده کنم

حتی لنزمو پزشک برام تجویز کرد اما چشمم خیلی اذیت میشد

اخرش دکتر گفت چشمت یک مدلیه که نمیتونی لنز استفاده کنی

حالا دنبال روش کاشتی هستم که باعث سوزش چشم و اذیتش نشه

و طبیعی باشه

کسی میدونه که با چه روشی باشه ؟

اگه اسم مستعارم شاه خانومه تو گویش محلی مون به افرادی که خیلی به مهمون احترام میذارن و ادمهای مرتبی هستن و کلا شیک و  با کلاسن میگن شاه خانوم،این رو هم بقسه بهم نسبت دادن، اسم خودمو نی نی سایت قبول نکرد تکراری بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاشت یا اکستنشن منظورته

بله اکستنشن 

اگه اسم مستعارم شاه خانومه تو گویش محلی مون به افرادی که خیلی به مهمون احترام میذارن و ادمهای مرتبی هستن و کلا شیک و  با کلاسن میگن شاه خانوم،این رو هم بقسه بهم نسبت دادن، اسم خودمو نی نی سایت قبول نکرد تکراری بود

خب چ واجبه اگه حساسی..ریزش هم میاره

فقط یکبار

اولین بارمم هست

عزیزم اولین بار بگو برات کلاسیک بذارن که خیلی کم حجمه حتما به مژه کارت مشکلتو بگو ولی مدل کلاسیک زیا ...

اها اره اتفاقا میخوام نچرال باشه