2777
2789
عنوان

چرخ گوشت و کباب پز نخریدم برای جهزیه

1570 بازدید | 171 پست

نیاز میشه؟

😭😭

توستر فقط خریدم فر نخریدم خیلی گرونه۱۵میلیون

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم

اعصابم خورده😭😭😭

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسلامتی. کاش چرخگوشتم میخریدی

چرا خیلی نیاز میشه مگه؟

قیمتش چنده😭😭

خیلی نیاز نمیشه چون کباب پز نداشته باشی هم میتونی روی گاز کباب کنی، چرخ گوشت هم میتونی گوشت چرخی همیشه بخری حالا تا وقتی که یه موقعی بری سر فرصت بخری

خیلی تو فکرش نرو، نزار خیلیم کسی بفهمه(اگر خانواده شوهرت حساسن) 

اگر یه دختر با مانتوی بلند که نوک دماغش سرخ شده و موهاش از زیر روسریش زده بیرون ولی با سرتقی با دوستاش بستنی میخوره و میخنده و بلند بلند حرف میزنه و سلفی میگیره دیدین بهش چشم غره نرین اون منم میترسم ازتون

من چرخگوشت ایتفاده میکنم چون اصلا گوشت چرخ کرده از بیرون نمیخرم.

کباب پز واحب نیست

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

خیلی نیاز نمیشه چون کباب پز نداشته باشی هم میتونی روی گاز کباب کنی، چرخ گوشت هم میتونی گوشت چرخی همی ...

فر چی😭۱۵میلیونه فقط توستر دارم

ماکروفر شده ۱۵میلیون

اره چیکار کنم نمبتونم بخرم

من چرخگوشت ایتفاده میکنم چون اصلا گوشت چرخ کرده از بیرون نمیخرم. کباب پز واحب نیست

چرا واجب نیس؟

فر چی😭۱۵میلیونه فقط توستر دارم

فر آنچنان نیازت نمیشه فعلا و میتونی جاشو پر کنی ولی خب مسلما اگر باشه بهتره ولی خیلی ضروری نیست جوری که بخوای غصه بخوری و اینا رو گاز هم میتونی اکثر کارای فر رو انجام بدی 

اگر یه دختر با مانتوی بلند که نوک دماغش سرخ شده و موهاش از زیر روسریش زده بیرون ولی با سرتقی با دوستاش بستنی میخوره و میخنده و بلند بلند حرف میزنه و سلفی میگیره دیدین بهش چشم غره نرین اون منم میترسم ازتون