2777
2789
چرا گاهی واست یه مشکلاتی پیش میاد که اصلا دست خودت نیس وتو هرچی سعی میکنیم درست کنی نمیشه فقط میشن ی ...

اشتباه نکن این چیزایی که ازش به بدی یادمیکنی،درست میشن سکوی پرتاب تو،وازتو یه انسان قوی میسازن

نه بابا من هیچ وقت دلم نمیسوزه چون دارم نرمال زندگی میکنم اینجا نمیدونم چرا انقدر توسری خورن حرصم گر ...

بیشترشون خودشون میخوان

من کوچیکترین توهینی شوهرم بهم بکنه واسه همیشه از زندگی ش میرم 

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشترشون خودشون میخوان من کوچیکترین توهینی شوهرم بهم بکنه واسه همیشه از زندگی ش میرم 

دقیقا منم جدای دعواها که بین هر زن و شوهری هست سر اختلاف نظر اگر بخواد بد دهنی کنه بزنه خیانت کنه یا ... سریع بای بای مگه عمرمو از سر راه آوردم . از اولم زندگیمو جوری پایه گذاشتم که بخاطر پول و مهریه و... نخوام بمونم سر زندگیم الان نصف این خانما که گفتم اگر سه دنگ خونه بنامشون بود یا شاغل بودن ی پولی دستشون بود اصلا نمیموندن فقط چون از نظر مالی میترسن تامین نشن حاضرن بمونن و خودشونو بزنن کوچه علی چپ 

دقیقا منم جدای دعواها که بین هر زن و شوهری هست سر اختلاف نظر اگر بخواد بد دهنی کنه بزنه خیانت کنه یا ...

من ۶ دونگ به ناممه 

ماشین م همینطور😁😁😁

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
من ۶ دونگ به ناممه  ماشین م همینطور😁😁😁

برای همین خیالت راحته . ولی واقعا اکثر خانما که میسوزن و میسازن فقط از درد اینه که میترسن بی پول و آواره بشن و نمیرن دنبالش که رفع کنن این نقطه ضعفو