2777
2789

من فقط برام ثابت شده اس کسی که قوی و مستقله اصلا دنبال هیچ ویژگی منفی ای تو دیگران نیست و سعی میکنه کار خوودشو بکنه زیاد درگیر توقعاتش از بقیه نیست زندگیه خودشو داره دنبال حاشیه نیست برای حل مشکلاتش شاخ و برگ نمیده و با سکوت حلش میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه ویژگیهایی دارید مثلا؟

مثلا هیچ چیز نیاز ندارم ولی اگه داشته باشم فقط از پدرم کمک میگیرم

الکی وابسته نمیشم 

ادمای بیخود رو حذف کردم از زندگیم 

ب کسی اجازه دخالت و قضاوت رو نمیدم تو زندگی شخصیم

نمیزارم کسی کوچک ترن توهینی ن ب من ن خانواده تم بکنه

و...

از لحاظ مالی هم خداروشکر عالیم 

جان هر زنده دلى،زنده به جانى دیگریست.کاش بعضیا بفهمن رک بودن با بی ادبی فرق داره.کاربری دست کس دیگری بود وتاپیک‌ها مال من نیست  
در اون حد ک از خودم همه چییی دارم خداروشکر  

مخصوصا اراده امو غرورم و خانوادم 

جان هر زنده دلى،زنده به جانى دیگریست.کاش بعضیا بفهمن رک بودن با بی ادبی فرق داره.کاربری دست کس دیگری بود وتاپیک‌ها مال من نیست  
والا با این حجم از ضعیفی و توسر خور بودن این خانما که تو سایت میبینم من قلدریم برای خودم از نظر عموم ...

منم امشب دلم واسه شوهرم سوخت

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
چه کارهایی برای مستقل شدن میکنید ؟؟ازبقیه هم کمکی میگیرید یانه؟؟

کمک فقط وفقط پدرم ک تاج سرمه و بهترین مرد زندگیم

سعی مسکنم خودم باشم بجای نقش بازی کردن و حرف دیگران برام مهم نیست سکوت میکنم ولی اگه جواب بدم بد میدم طوری ک دهنشون تا اخرعمر بسته بمونه اللته با حمایت پدر عزیزم تر از جانم😘😘

مهمترین چیز اراده اس میشه بگی برای داشتن اراده و انگیزه چه کار میکنی؟؟مشکلات جلوی پیشرفتت رو نمیگیرن ...

اصلا نمیگیرن یعنی نمیزارم ک بگیرن هزاربار بخورم زمین هزارویک بار بلند میشم 

منم امشب دلم واسه شوهرم سوخت

نه بابا من هیچ وقت دلم نمیسوزه چون دارم نرمال زندگی میکنم اینجا نمیدونم چرا انقدر توسری خورن حرصم گرفت خیانت میبینن کتک میخورن هیچ احترامی برای خودشون قائل نیستن خودشونو بنده و حقیر شوهر میدونن اکثرا امشب هرچی تاپیک رفتم فقط و فقط حرص خوردم از دست این خانمای سایت البته 70 درصدشون . تا منو سکته ندن ول نمیکنن 

چه ویژگیهایی خوبی ....من همیشه وقتی میخام قوی باشم دلم میگیره 😞

گلم بیخیال باش مثل ی پرنده ازاد 

دهن مردم رو هیج جوره نمیشه بست

مگه چند بار میحاییم زندگی کنیم؟

مگه باید ب میل دیگران زندگی کنیم؟مگه زندگیِ ما نیست؟

گلم بیخیال باش مثل ی پرنده ازاد  دهن مردم رو هیج جوره نمیشه بست مگه چند بار میحاییم زندگی کنی ...

چرا گاهی واست یه مشکلاتی پیش میاد که اصلا دست خودت نیس وتو هرچی سعی میکنیم درست کنی نمیشه فقط میشن یه مانع واسه تو