2777
2789
عنوان

شوهرم سرمو زد تو شیشه ماشین:(

| مشاهده متن کامل بحث + 5383 بازدید | 232 پست
کلا نمیدونم چرا روشن فکر میشن میگن با صحبتو با ببخشید حلش کنید  به پیر به پیغمبر این صحبتای رو ...

دونه دونه این کلمات دقیق و درسته

از استارتر میخوام چند بار پست این کاربر گل رو بخونه

بعد ده سال هنوزم عاشق شوهرمم مثل روز اول

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کدوم باغ وحش اومده شوهرت ؟

تف به شرافت و غیرت مردی که دست رو زنش بلند میکنه

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

خواهر من١٦سال كتك خورد اخر طلاق گرفت الان همش دكتره مغزش مشكل داره خودش تعادل روحي نداره كلا نابوده نذار اينقدر بزنت سنت بالا بره از لحاظ سلامتي به مشكل برميخوري يكاري كن براي خودت عزيزم

تو هر بار ک کتکت زد زنگ بزن ۱۱۰ صورت جلسه کنن براش بقیه کاراش راحت پیش میره  ب نظر من همینکه م ...

میدونم😓ی وقتایی به حال خودم گریم میگیره بقران😓

از ۱۶ سالگی زیر دست این عوضی دارم کتک میخورم و خانوادم به هیجاشون نیست:/

ولی خب بالاخره صبح میشه این شبای منم

زندگی هنوز‌ قشنگیاشو‌ داره❤مثلا‌ خودت😉
از کدوم باغ وحش اومده شوهرت ؟ تف به شرافت و غیرت مردی که دست رو زنش بلند میکنه

ولله من هم خواستم بگم یه حیوونه

گفتم شاید اسی ناراحت بشه

بعد ده سال هنوزم عاشق شوهرمم مثل روز اول
خب من با چه مدرکی الان بعد یه هفته برم پزشکی قانونی و ثابت کتم؟

ببین تو که پشت نداری ازت دفاع کنه

اگه خونت اپارتمانه تا دس بلند کرد بدو تو راهرو جیغ بکش

دادو هوار بگو نزن نزن

بخدا تنها راهت همینه بعدش ک بیان از همسایه ها تحقیق کنن همه میگن بله درسته همیشه دعوا دارن و میرنه خانمو

یعنی میخام بهت بگم ساکت نمون شاید زورش رو نداشته باشی زبونشو ک داری

اگه نداری هم مدام بگو حق گرفتنیه ن دادنی

بگو تا مظلوم نباشه ظالمی نیست

واسه سرت هم چون شاهد نداری یکم سخت میشه من دوستم شوهرش زد تو گوشش رفت دکتر دکتره فهمید گفت برو از شوهرت شکایت کن

توام با اینکه شاهد نداری برو 

به شوهرت بگو اگع مردی اعتراف کن نامردا و ترسو ها دروغ میگن

بچه داری؟؟ وقتی میزنه برو پزشک قانونی ولی بهش نگو ازش مدرک جمع کن

نه عزیزم هنوز تازه رفتم تو ۲۰ سال 

فکر نمیکردم پزشک قانونی ب همین راحتی باشه تاحالا اینکارو نکرده بودم

مرسی از نظرت

ولله من هم خواستم بگم یه حیوونه گفتم شاید اسی ناراحت بشه

مازنا باید پشت هم باشیم

مردی که از گل نازک تر به زنش نمیگه زن حق داره دفاع کنه نه مردی که این بلارو سر زنه بدبختش میاره 

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

میدونم😓ی وقتایی به حال خودم گریم میگیره بقران😓 از ۱۶ سالگی زیر دست این عوضی دارم کتک میخورم و خان ...

الهی بگردم

دعا میکنم دستش از بیخ بشکنه 

چقد بده بیکسی😔

کلا نمیدونم چرا روشن فکر میشن میگن با صحبتو با ببخشید حلش کنید  به پیر به پیغمبر این صحبتای رو ...

مرسی از همدردیت عزیزم ❤کاش اینارو خانواده منم درک میکردن 

بعد ۴..۵ سال صبوری هنوز میگن اول زندگیته این بحثا واسه همه پیش میاد تو گذشت کن