2777
2789
عنوان

شوهرم سرمو زد تو شیشه ماشین:(

| مشاهده متن کامل بحث + 5383 بازدید | 232 پست
اره عزیزم باباش هنوزم دست به زن داره اتفاقا مشاور اصلا نمیاد  من تا جایی که میتونم سعی میکنم ...

ببخشید من رفتم یسری ازتاپیکاتو خوندم.پارسالم دعوات کرده وکتک زده،رفتی قهر تا آدم بشه؟

سر چی اینقدر عصبی میشه؟میتونی قلقشو بدست بیاری،سنت کمه ولی میتونی

خدایا شکرت واسه تمام خوبیهای زندگیم،واسه تمام نعمتهایی که بهم دادی🤲🌺خدایا سپاسگزارم🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکشور ایران ما بیشتر از زنا میخوریم تا مردا.ازدواج اولم که جداشدم یه سری زنا قطع ارتباط کردن باهام ...

از ماست‌که برماست

زندگی هنوز‌ قشنگیاشو‌ داره❤مثلا‌ خودت😉
وای اینقدر خندیدم به تاپیکت😂

یه سره میگفت بیا صیغه شو بیا حالا صیغش شو تا ببینیم چی میشه😐

برادرمم خون خونشو میخورد عوضی ننه خووش گویا صیغه ای اونم صیغه نیم ساعته باباش بوده اینقدب علاقه عجیب داشت به صیغه

و دیگر هیچ...

میگه تف کردم تو صورتش خوب میخواستی بوسش کنه

شما اول درست بخون ببین چی گفته اول اون چه توهینی کرده که من اینکارو کردم بعد نظر بده

برو بیرون از تاپیک من زوووووووود

مرسی عزیزم  نه نیازی به اون ندارم خودم میرم چون وقتی میگم میگه دروغ میگی،بدتر جنگ اعصاب میشه

من به عنوان یه مرد وقتی توی این شرایط قرار میگیرم توی اوج بحث و دعوا اگه یه معذرت خواهی یا یه ببخشید بشنوم آروم میشم بعد توی جو آروم خودم میرم معذرت خواهی میکنم و از دلش در میارم.شمت اگه اونم تقصیر کار بود ازش معذرت خواهی میکردی بعد توی جو آروم بهش میفهموندی کارش اشتباه بوده مطمعنم که بعدش نیومد منت کشی.تجربع کردم که میگم .به عنوان یه برادر کوچیکتر این راهو پیشنهاد میکنم بهتون 

فکر میکنن اگه شوهره رو اروم و با آرامش بزارن اون درکشون میکنه درصورتی که مردا خیلی نمک نشناس تر از ا ...

اره والا حیف خوبی برا این ادماس 

یبار که دست روت بلند کرد داد و بیداد کن از همسایه ها یا کسی شاهد جمع کن همون موقع هم به پلیس زنگ بزن ...

مرسی عزیزم

راهکار خوبیه یادم می مونه 

من به عنوان یه مرد وقتی توی این شرایط قرار میگیرم توی اوج بحث و دعوا اگه یه معذرت خواهی یا یه ببخشید ...

چرا شماها اول کوتاه نمیاید تا بعدا ما از دل شما در بیاریم؟؟؟!!!

بعد ده سال هنوزم عاشق شوهرمم مثل روز اول