2777
2789
عنوان

شوهرم سرمو زد تو شیشه ماشین:(

| مشاهده متن کامل بحث + 5383 بازدید | 232 پست
من از همه خانمای گل میخوام اگر یه شوهر بیشعور دارید باهاش دهن به دهن نشید حیفه که توسط یه آدم بیشعو ...

دهن به دهن رو خوب گفتی والا👏🏻

اینارو هرچی کمتر محل بدی بهتره

زندگی هنوز‌ قشنگیاشو‌ داره❤مثلا‌ خودت😉
اره میدونم😓 همیشه کتک میزنه...میدونه کمردرد دارم از عمد میزنه تو کمرم..ولی پزشکی قانونی هم ک الکی ...

تو هر بار ک کتکت زد زنگ بزن ۱۱۰ صورت جلسه کنن براش بقیه کاراش راحت پیش میره 

ب نظر من همینکه میزنه و دم نمیزنی به جون خودت مدیونی

خدا رو خوش نمیاد😥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همون تف کردم که اینطوری زد..:/ بهم فوش ناموس داد وسط دعوا...خواهرام هنوز خیلی کوچیکن😓 خیلی ...

خیلی بیشعوره

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
اگه پشت داری بهتر اگه نداری خودتو نباز از تکنیک استفاده کن از پس انداز(مردا از زنایی ک پس انداز دا ...

مرسی از لطفت عزیزم❤❤❤حتما اینکارارو میکنم

اره والا  مرز از خود گذشتگی رو رد کرده دیگه گذشت‌کردنای من

دور از جون😍قوی ترینی👌🏻👏🏻👏🏻👏🏻

💟💟💟

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

اوهوم خودمم همش استرسشو دارم میرم فردا حتما چشم پزشک برم یا مغز و اعصاب؟

بچه داری؟؟

وقتی میزنه برو پزشک قانونی ولی بهش نگو ازش مدرک جمع کن

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
دقیقا حرف راسته  تا تنبیه نشه بازم تکرار میکنه اسی جدی بگیر

خب من با چه مدرکی الان بعد یه هفته برم پزشکی قانونی و ثابت کتم؟

نمیدونم چرا باید همیشه ما زنا کوتاه بیایم  چرااااا خب؟ هرچند که من تا حالا از هر توهینی که بخ ...

کلا نمیدونم چرا روشن فکر میشن میگن با صحبتو با ببخشید حلش کنید 

به پیر به پیغمبر این صحبتای روشن فکری که میگید از شوهرم خرجی نمیگیرم شوهرمو میبخشم بعضی جاها حتی می شنوم غذا کم میخوره زنه سال به سال مانتو نمیگیرخ فحش خانواده میشنوه کتک میخوره

بعد بهش میگن صبر کن و ببخشو این حرفا

بابا کی میخوان بفهمن رو مرد تاثیر نداره

مردا از زن پرو رو تامین میکنن و احترام میزارن

هزارمورد به چشم دیدم

زنایی که رو نمیدن به شوهر و خودشون و خواسته خودشون الویته همیشه بردن

و زنای مظلوم همیشه باختن

بهای سنگینی پرداختیم منو مادرم تا اینارو فهمیدیم

سالها تجربس

ینی من الان برم فقط برای سردردم..میتونم‌کاری کنم و حرفمو پیش ببرم تو پزشک قانونی؟

اول باید بری شکایت کنی اونجا معرفیت میکنن پزشکی قانونی

بقیش با پزشکی قانونیه دیگه

من هم مثل تو خیلی مظلومم ولی شوهرم هیچ وقت سو استفاده نکرده ده سال باهمیم یک انسان کامله

خداروشکر عزیزم❤مانا و خوشبخت باشید❤

خب من با چه مدرکی الان بعد یه هفته برم پزشکی قانونی و ثابت کتم؟

اگ رفتی دکتر و خدایی نکرده مشکلی برات پیش اومده بود برو شکایت کن

اگرم نه ک صبر کن دفعه بعد ک زدت جیغ و داد را بنداز و زنگ بزن۱۱۰ 

بقیش مث اب خوردن خودش پیش میره فقطططط کوتا نیا