2777
2789
چقدر طول کشید کوچولوهاتون خوب شن؟

والا پسر بزرگم الانم اینطوریه دکتر بردم گفته سر الودگیه هواست

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مدت تحمل کن خوب نشد نگران شو گلم‌.اها ازشیرسینه ات یکم بجکون دماغش هرباری .خیلی خوبه

توروخدا نکنید اینکارو شیر چربه دور از جون باعث خفگی میشه قطره سدیم کلراید اختراع شده که همچین کارایی نکنیم

من سر همین الودی دو هفته پیش از تهران زدم بیرون  چون پسرم خیلی کوچیکِ نگران شدم

اره چاره نیست جز تحمل 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
شمعدونی جون پوآر رو تا کجا میتونم ببرم تو؟ چون تو بینی اش چیزی نمیبینم

سریشو ببری تو اندازه ۱سانت بکشی صدا بده معلومه داخل بینیش پره

اخه قطره رو هم زیاد بریزیم خودش بدتر باعث گرفتگی میشه که

قطره صدبرابر بهتر ازشیره هیچ وقت نباید اینکارو کنی اینکار مال زمان قدیم بوده که مردم به داروها دسترسی نداشتن نه الان من دخترم سه ماهشه صورتشو که میشورم سرشو میبرم عقب دوقطره اب میچکونم تو دماغش خیس میخوره دیگه لازم به سدیم کلراید نیست ولی بچه شما کوچیکتره بهتره فقط قطره استفاده کنی