2777
2789
این گرفتگی بینی اش،باعث شده زمان شیر خوردن خیلی کلافه میشه و همش گریه میکنه بعدم چون کولیک شدید هم د ...

عزیزم دختر منم همینطوره چندبار بردمش دکتر گفت شبیه الرژیه گفت دور از هر جور بو و دودی باشه فقط قطره استفاده کردم یه مدت بعد خوب شد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دختر منم همینطوره چندبار بردمش دکتر گفت شبیه الرژیه گفت دور از هر جور بو و دودی باشه فقط قطره ...

ممنونم رستا جون همون کلرور سدیم ریختین؟ روزی چندبار؟ چقدر طول کشید خوب شه؟

اناد  جان من تو بیمارستان تریتا زایمان کردم اونجا خودشونون به من قطره سدیم کلراید دادن و گفتن روزی سه چهار بار بریز من تز همون اول روزی سه ۴ بار میریزم 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                                         

سلام اناد جون خوبی خوشی؟ وای چقد خوشحال شدم ک دیدم بچه دار شدی.🥰🥰.به به مبارکه انشاالله قدمش پر خیر و برکت باشه.واقعا برق ب چشمام افتاد♥️😍😍برا منم دعا کن گلم

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰
سلام اناد جون خوبی خوشی؟ وای چقد خوشحال شدم ک دیدم بچه دار شدی.🥰🥰.به به مبارکه انشاالله قدمش پر خی ...

سلام عزیزم ایشالله به زودی زوووود خبرِ قشنگِ بارداریت رو میدی

واسه منم خیلی خیلی سخت بود و تو اوج ناامیدی اتفاق افتاد و با یه بارداااری خیلی خیلی سخت بچم موند در حدی که وقتی دنیا اومد باورم نمیشد

سلام عزیزم ایشالله به زودی زوووود خبرِ قشنگِ بارداریت رو میدی واسه منم خیلی خیلی سخت بود و تو اوج ن ...

ممنون عزیزم انشااله همینطور بشه ک میگی. عزیزدلم خداروشکر...بعد هر سختی آسونی هست.بچه دارشدنت رو ک تاپیک زده بودی رو دیدم واقعا غافلگیر شدم.اسمشو چی گذاشتین؟؟ 

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰