اولش اینو بگم که من خیلی حیوون دوست دارم و از بچگی کلی حیوون داشتم و از زمان دبیرستان تا الان دیگه حیوون نگهداری نکردم و چند روز پیش برای روز پرستار همسرم به عنوان هدیه یه سگ کوچولو خرید و اورد خونه بردیمش دامپزشکی قطره و واکسن و یه باکس واسش خریدیم و فیله مرغ خلاصه کلی وسیله ولی از همون روز زندگیمون ریخت به هم خیلی با نمک و بامزه بود و دوست داشتنی ولی امروز همسرم با همه وسایلی که خریدیم برش گردوند البته یه مقداری هم به خاطر این بود که من گفتم واقعا نگهداریش سخته و من نمیرسم چون هردومون شاغلیم الان یه عذاب وجدان بدی گرفتم که میدونم تا صبح نمیتونم بخوابم و تا چند وقت افسرده میشم 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ به نظرتون چیکار کنم بگم بیارتش دوباره یا کار درستیکردم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹 🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴 شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟
به نظر من چه حیوانات وچه گل و گیاه درسته قشنگه نگهداریشون ولی باید تواناییش هم داشته باشیم اگر نرسیم به رسیدگی بهشون این گناهش بیشتره عزیزم
مدرس قنادی به صورت آنلاین هستم 🌺پسرم ودخترم وهمسرم تنها سرمایه های زندگیم هستن بدست آوردن هر کدومشون معجزه ای بود در زندگیم..منتظر بدنیا اومدن دختر عزیزم هستم
مرسی دلداریم دادی ممنونم بیشتر ناراحتیم از اینه مه شاید شرایط زندگیش سخت باشه الان که برش گردون ...
خواهش میکنم چون اونا هم جانداران وقتی مسولیتشون قبول کنیم پس در قبالش باید براشون وقت بذاریم. رسیدگی کنیم اگر کوتاهی کنیم اون عذاب وجدان داره
مدرس قنادی به صورت آنلاین هستم 🌺پسرم ودخترم وهمسرم تنها سرمایه های زندگیم هستن بدست آوردن هر کدومشون معجزه ای بود در زندگیم..منتظر بدنیا اومدن دختر عزیزم هستم
خواهش میکنم چون اونا هم جانداران وقتی مسولیتشون قبول کنیم پس در قبالش باید براشون وقت بذاریم. ...
اره میدونم چون همچین حسی داشتم گفتم ببرتش چون شبا چند دفعه بیدار میشد و ساعت خوابش خیلی با انسانها متفاوته منم سر کار خیلی خسته میشم وقتی میام واقعا احتیاج به استراحت دارم امیدوارم بره پیش یه خانواده خوب
ن واقعا میگم هروقت حوصله داشتی بجای سگ بچه بیار دنیا حوصلتو پای ساختن یه انسان بزار ب نظر من اونایی ک سگ میارن ب سگه ظلم میکنن بدونی چ بلاهایی سر این حیوونا میارن ک مطابق خواسته انسان باشه اگرم ان بلاهارو سرش نیارن از طبیعت ب دورن ظلمه
🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹 🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴 شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟