2777
2789
عنوان

سونو هفت ماهگی خوب بود خبربارداریمو بدم به بقیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1098 بازدید | 87 پست
اوخی عزیزم اسمشو انتخاب کردی؟

نه والا😀

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
خدا حفظش کنه براتون عزیزم نترس انرژی منفی از خودت دور کن همون روز تولدت به همه بگو من نزدیکم نمیتون ...

سه ماهت که پر شد بگو 

من سر قبلی شش هفته گفتم با اینکه خونریزی داشتم 

خیلی اشتباه کردم 

بخاطر اون الان اصلا از بارداریم لذت نبردم

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه ماهت که پر شد بگو  من سر قبلی شش هفته گفتم با اینکه خونریزی داشتم  خیلی اشتباه کردم&n ...

دعا کن این دفعه ویار نداشته باشم

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤
[QUOTE=171218774]نه والا😀[/QUOTE من ی عالمه اسمای خوشگل یاددارم خودم ضحی ام خواهرم حسنا دختر خاله ...

هزارتا اسم کفتم به شوهرم هی میگه نه بزرگ شه بهش نمیاد

از عقدمون قرار گذاشته بودیم دختر شد شوهرم اسم بذاره پسر بود من

😀

تولدم شش ماهه میشم  سونو هفت ماهه  همون میخوام استوری کنم گیر کردم چون شهر غریبم کسی نم ...

بعد سونو قلب تو هشت هفتگی دیگه با خیال راحت میتونی بگی

تو تا حالا وایسادی ام خیلیه

هر وقت خواستی بگو خوبه که جنسیتظم مشخصه الان دیگه

من هرچی به شوهرم گفتم صبر کنیم تا جنسیتش معلوم شه بعد بگیم گوش نکرد زود گفت😁

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بعد سونو قلب تو هشت هفتگی دیگه با خیال راحت میتونی بگی تو تا حالا وایسادی ام خیلیه هر وقت خواستی ب ...

مگه جنسیت مشخص نشده هنوز؟

حالا خودش چی مد نظرشه

والا بیشتر اسم های مذهبی دوست داره 

اولش کفت زینب و فاطمه و...

حالا فعلا به ایدا و ارمیتا و ...راضی شده😀

اسمای امروزی که اصلااااا قبول نداره

میگه بزرگ شه بهش نمیاد

دعا کن این دفعه ویار نداشته باشم

بچه چندمته

دوم اولی ۴ سالشه تو بارداری مردم و زنده شدم تا روز زایمانم بالا میاوردم

منم خیلی اذیت شدم 

پنج کیلو کم کردم