2777
2789
عنوان

سونو هفت ماهگی خوب بود خبربارداریمو بدم به بقیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1098 بازدید | 87 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری تا الان نگفتی

گفتم که بچه قبلیمو از دست دادم دیگه نخواستم بیفتم سر زبون بقیه

گفتم هر وقت خیالم راحت شد به بقیه بگم

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪

کلا نگی سنگین تری

اخه هفت ماهگی خیلی دیره

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
گفتم که بچه قبلیمو از دست دادم دیگه نخواستم بیفتم سر زبون بقیه گفتم هر وقت خیالم راحت شد به ...

انشالله ک بسلامت بدنیا بیاد

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪
دعا کن منم ویار نداشته باشم بعد سه ماه به بقیه بگم من مثل گاو پیشونی سفید میمونم از ۷ هفته دل و رودم ...

من هنوزم که ماه پنجم تهوع دارم 

اما من شهر غریبم کسی منو ندیده که ببینه 

وگرنه قشنگ شکم دارم

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
چه صبری داری معمولا بعد  سه ماه خطری تهدید نمیکنه میتونی بگی

بخاطر قبلی میترسم همش

بچت چیه

دختر

الان چند هفته ته تازه 4ماهی بنظرم از رو تیکر ات

نه عزیزم 

چهارو تموم کردم

پونزده روز دیگه میرم شش ماه

من هنوزم که ماه پنجم تهوع دارم  اما من شهر غریبم کسی منو ندیده که ببینه  وگرنه قشنگ شکم ...

خدا حفظش کنه براتون عزیزم نترس انرژی منفی از خودت دور کن همون روز تولدت به همه بگو

من نزدیکم نمیتونم پنهون کنم دیگه به همسرم گفتم حداقل تا وقتی ویارم شروع نشده به کسی نگیم

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤
مبارک باشه همون تولدت خبر بدی خوبه انشاا...که سالم سلامت نی نی تو بغل بگیری

تولدم شش ماهه میشم 

سونو هفت ماهه 

همون میخوام استوری کنم گیر کردم

چون شهر غریبم کسی نمیبینم بعد صبح میگن از کجا اوردی بچه رو😂😂

کلا نگی سنگین تری اخه هفت ماهگی خیلی دیره

اخه یه بچه از دست دادم میخوام کامل مطمئن شم