2777
2789
عنوان

سونو هفت ماهگی خوب بود خبربارداریمو بدم به بقیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1098 بازدید | 87 پست
نه  نترس مال من مثلا یه بار شب شروع میکنه  بندری بعد یه ربع ساکت میشه  کم کم کمش روزی ...

سونو بعدی کی باید بری؟دکتر نکفته کی بیا دکتر؟

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
[QUOTE=171293971]اره ایشونم پنج ماهشه  نمیدونم چجوری حساب کرده شده چهارماه[/ من لحضه به لحضه شو ...

تاریخ آخرین پریودیت کی بود

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک شهریور 

واااای منم یک شهریور 

زایمانمون با همه

واسه سنو چیزی نگفته پس فردا نوبت دارم  ببینم چی میگه شما آخرین سنوت  کی بوده

انومالی

پس فردا برا چی نوبت داری؟دکتر کن گفت برو آخر بهمن بیا

بیا خبرشو بهم بده

یعنی تو هفت ماه بازم زوده ؟؟بارداری قبلیم یادته میگفتی شیاف سیکلوژست مونده ازم بیا بهت بدم😔

سلام عزیزم ... ببخشید من بارداری اولم رو بخاطر سندروم داون بودن بچم خاتمه دادم 😔 بیست روزی گذشته هم داغ از دست دادنشو دارم هم نگران بارداری بعدی ام ... میترسم تکرار شه ... میشه بپرسم مشکلتون سر سقط اول چی بود ؟! و اینکه بارداری بعدی نگران کننده نیست ؟! اگه اذیت نمیشین ممنون میشم جواب بدین

سلام عزیزم ... ببخشید من بارداری اولم رو بخاطر سندروم داون بودن بچم خاتمه دادم 😔 بیست روزی گذشته هم ...

سلام عزیزم

منم وقتی سقط کردم همش گریه میکردم ، فکر میکردم صدبار دیگه هم که باردار بشم باز بچه سقط میشه و دیگه هیچ وقت نمیتونم باردار بشم، فکر کن گریه هام در چه حد بود که شوهرم میگفت میرم از شیرخوارگاه برات بچه میارم دیگه انقدر گریه نکن(اما همش اشتباه بود، سه ماه بعدش سریع باردار شدم خداروشکر و الان میگم چرا اونقدر بیخودی خودمو اذیت کردم)

بارداری دوم طبیعیه اولاش استرس اینو داشته باشی که مثل قبلی نشه، اما در کل خیلیییییی بهتر از بارداری اوله(دردسرش هم خیلی خیلی کمتره و بچه سالمتره )

چون تو بارداری اول من همش خون میدیدم،شیاف میذاشتم و استراحت بودم اما قطع نمیشد، بعد دکتر میگفت برا خونریزی برو سونو، مثلا ده روز یا بیست روز صبر میکردم وقتی میرفتم سونو جای اینکه شش هفته بشه هشت هفته و بچه دو هفته رشد کرده باشه همش دو روز رشد میکرد و تازه شش هفته و دوروز بودم

اما سر این یکی لک ندیدم 

و اینکه هر بار رفتم سونو سنش با سن پریودی یکی بود خداروشکر(این یعنی اینکه بچه سالمه و هر روز رشدشو داره)

قرص کمر از عطاری بگیر برا کمرت استفاده کن

پیاده روی زیاد برو

بعد یه دکتر خوب هم برو که بهت قرص و آمپول بده که از سندروم جلوگیری کنه،دختر خاله منم آمپول میزد بچش الان سالمه خداروشکر

سلام عزیزم ... ببخشید من بارداری اولم رو بخاطر سندروم داون بودن بچم خاتمه دادم 😔 بیست روزی گذشته هم ...

هر چی زودتر اقدام کنی بهتره چون بدنت امادست و رحمت تمیزه

فقط زیاد فاصله ننداز 

زودتر دکترتو برو که دو سه ماه بعد اقدام کنی به امید خدا

بعد دلیل نمیشه که این اتفاق چون یبار افتاده همیشه تا آخر عمرت بیفته ،یه نکاه به قدیمیا بنداز که سونوگرافی نبود و بچه های سندروم داونشون رو بدنیا میاوردن و فقط یکی از بچه هاشون اینجوری بود و بقیه همه سالم هستن،دقت کنی هر خانواده یدونه سندروم داره و بقیه بچه ها کاملا سالم هستن(و چقدر بچه بدبخت اذیت میشد و صد برابر هم مادرشو اذیت میکرد، پس خداروشکر کن که تا توی دلت بود فهمیدی)

هر چی زودتر اقدام کنی بهتره چون بدنت امادست و رحمت تمیزه فقط زیاد فاصله ننداز  زودتر دکترتو ب ...

امید بخدا ممنون جواب دادی عزیز دلم ...آخر این ماه میرم تحت نظر یه دکتر خوب ... امیدم بخداست  خیلی دعام کنین 

امید بخدا ممنون جواب دادی عزیز دلم ...آخر این ماه میرم تحت نظر یه دکتر خوب ... امیدم بخداست  خی ...

چشم حتما

تا بری قرص کمر و جیگر گوسفند و کاچی زیاد بخور

قرص کمرم ببند کمرت با زردینه تخم مرغ و آرد نخود از عطاری بگیر

قرص کمر نر و ماده بخر