2777
2789

همه چی داره هرچی که بخواین ،ماسک مو ،ماسک صورت،ضد افتا ،کرمهای روز وشب،اسپری های دوفاز،شامپو بدن ،شامپو سر ،لوسیون ،،یعنی هرچی که بخواین من خیلی ارزون تر از بقیه جاها میدم بهتون اگه کسی خواست بیاد پی وی خوشگلا

کاربری سوممه 🤦🏻‍♀️کابل ، آرزوهای زیبا منم خود خودم🙃🌹😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط کرم های معمولیش خوبه 

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊

من خودم مشاوره نفیس هستم هم مصرف کننده محصولاتش هستم، محصولاتش خیلیم عالیه مخصوصا شامپو ماکادمیا واسه موهای چرب خودم اینو استفاده میکنم، ماسک انارشم خودم میزنم، ضدآفتابشم میزنم 

لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرست مرسی 😍مشکلی ندارما ولی خیلی بچه دوس دارم از شهریور دارم انتظار میکشم، ولی شرایطم جوریه که اگه پسر باشه بهتره برامون ولی بازم هرچی خدا بخواد من راضیم، فقط سالم باشه ❤️❤️❤️❤️❤️صلوات بفرست مرسی ❤️❤️
چون خودتون فروشنده اید الکی تعریف میکنید که مشتری جذب بشه😉

اره دقیقا کی میگه ماستم ترشه 👌

اینجا منو دوستم مشترک باهم تاپیک میزنیم چون کاربری قبلیش تعلیق شده🤷 مجبوریم 😂🥲
چون خودتون فروشنده اید الکی تعریف میکنید که مشتری جذب بشه😉

ب خدا اولین باره دارم تبلیغ میکنم برای فروش من تا الان خودم برای مصرف خودم خرید میکردم چون دیدم خوبه الان دارم انجام میدم

کاربری سوممه 🤦🏻‍♀️کابل ، آرزوهای زیبا منم خود خودم🙃🌹😘