2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی باگذر زمان همه چی بهترنمیشه🫠🫠

نه

گذر زمان هیچیو حل نمیکنه

ی لایه میکشه روش

اتفاقات زندگی میشن خاکستر که با یه فوت دوباره گر میگیرن و اتیش 

مرداد سیاه ۴۰۴ بابای جوونم پر کشید تو آسمونا و حالا من یه مرده متحرکم( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری چهارده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

سلام عزیزم دانشگاتون از کی شروع میشه؟

انتخاب واحدو انجام دادن براتون؟

خودتم رفته بودی براانتخاب واحد؟

یا خودشون خبر دادن که انجام شده

نام کاربریم یهو شد سواستفاده نکنین لطفا🙃

اون دهه ای که انسان عاقل میشه و به فکر فرو میره که برای چی به این دنیا اومده و کجا قراره بره. شروع میکنه  ب تحقیق راجب دین ش. ایمانش زیاد میشه. وتلاش میکنه گذشته شو جبران کنه.  و باقی عمرشو در راه خدا و رسول ش صرف کنه   ب همه محبت کنه حیوانات گیاهان. وانسان ها. تا بعداز عمر کوتاه ش ب هلاکت نرسه  و از رستگاران بشه.  جز این بهترین دهه ای وجود نداره. چون پادشاه هم باشی. ب عالی ترین درجاتم برسی.  زیباترین و باشکوه ترینم باشی  مرگ میاد سراغمون وهرچه که داریم رو ازما میگیره و ما میمونیم وخدا واعمال مون  و یادمون نره تو سخت ترین شرایط مونم. توی بدترین دهه زندگی مونم. باز خداوند ب ما توجه داره و مارو درآغوش گرفته.  ولحظه ای مارو ازیاد نمیبره

لا إلهَ إلاَّ أنت سُبحانَکَ  إنّی کُنْتُ مِنَ الظالمین🤍 خداوندا  جزتو معبودی نیست 🩵منزهی تو🩵 من از ستمکاران بودم❤️‍🔥. با استغفار ۷۰بند امیرالموٌمنین علی (ع) آشنا شدی؟بهت سفارشش میکنم برای پذیرفتن شدن توبه.گوگل سرچ ش کن ویدئوشو ببین.  🩵 الهی هممون عاقبت بخیر بشیم🙏🏻. امام زمان ت رو زیاد دعا کن مولا رو تنها نذاری🥹💚🤲🏻برای ظهورش یه صلوات میفرستی؟💚الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا داداش فرزادم که جوون مرگ‌شد یه حمد فاتحه یاصلوات میفرستی🤲🏻💚🙏🏻😭خدایا دراین اخرالزمان خودت مراقب ایمان مون باش و لحظه ای مارو ب حال خودمون وانگذار که ب هلاکت میرسیم🌱🤲🏻خدایا مراقب فرزندانمون باش 🌱خدایا چنان کن سرانجام کار توخشنود باشی و ما رستگار💚🌱آمین یارب العالمین🤲🏻