2777
2789

من ندیدم ولی این احساسات زود گذره

من از طرف مدرسه رفته بودم راهیان نور

بعد یه مدت فاز چادر برداشته بودم خیلی تحت تاثیر بودم در حالی که قشنگ بعد یکی دو ماه کاملا از سرم افتاد و خیلی ببخشید حتی کاملا زده شدم بدون هیچ دلیل خاصی

تیکر 1000 روزگی شازده 👑

چادری که قرار با یه خواب بیاد با یه خواب دیگه میره 

من با تحقیق و بعد علاقه بهش روی آوردم😊

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ی بار تصمیم داشتمچادری شم 

ی مدت تو فکرش بودم 

بعد ی روز ک دراز کشیده بودم ی جا توفکرش بودم 

گفتم ولش کن چادر پوشیدن من ب درد کی میخوره اخه 

همون جوری خوابم برد 

خواب دیدم ی اقایی از کنارم رد شدن 

حس کردم امام زمان باشه 

دسشو کشید رو سرم گفت خدا هر کیو ی جور هدایت میکنه 

بعدم پریدم از خواب 

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید. 🍃🌷

من ندیدم اما یکی از اقوام شوهرخالم میگن خیلی بدحجاب بود ی شب خواب حضرت فاطمه رودیده ازاون ب بعد چادری شد جوری ک ازاون نقابی ها خوابشو برای هیچکسم تعریف نکرده 

خودتون باشین:)
19 سالت بود که دو قلو اوردی؟

اِ مث من😀

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
چادری که قرار با یه خواب بیاد با یه خواب دیگه میره  من با تحقیق و بعد علاقه بهش روی آوردم😊

اخه خواب یه شهید بودکه اطلاعی از ایشون نداشتم ولی صبحش زدم تو گوگل پیداش کردم من حتی اسمشم نشنیده بودم و از شهدای مدافع حرم بودن 

🌹و خدایی که به شدت کافیست🌹
من ندیدم اما یکی از اقوام شوهرخالم میگن خیلی بدحجاب بود ی شب خواب حضرت فاطمه رودیده ازاون ب بعد چادر ...

من بد حجاب نبودم ولی برام حجاب معنای خاصی نداشت همین که یه چیزی سرم بود بس بود چند ساله که خوابهای مختلفی میبینم که به چادر سر کردنم اشاره میکنن از پارسال محرم تا حالا همیشه سر میکنم و خیلی احساس خوبی بهش دارم با اینکه قبلا از چادری ها خوشم نیومد ولی یه مشکلی پیش اومده

اخه خواب یه شهید بودکه اطلاعی از ایشون نداشتم ولی صبحش زدم تو گوگل پیداش کردم من حتی اسمشم نشنیده بو ...

بله من نگفتم شما اشتباه میکنید خواب صادق هم داریم ولی فقط روی خواب زوم نکنید و زود تصمیم بگیرین تا خدایی نکرده بعد ها حرمت چادری که تصمیم به سر کردنش دارین زیر سوال نره، در کنارش تحقیق هم بکنید برای چرای داشتن چادر🙂

بله من نگفتم شما اشتباه میکنید خواب صادق هم داریم ولی فقط روی خواب زوم نکنید و زود تصمیم بگیرین تا خ ...

اره عزیزم متوجه منظورت شدم فقط یه مشکلی پیش اومده