2777
2789
عنوان

آقایی که الان تاپیک زد در مورد طلسم و دعا

| مشاهده متن کامل بحث + 1059 بازدید | 137 پست
میخواستم دعا بگیرم ازش و چندتا سوال هم داشتم 

خب درخواستمو قبول کن شاید بتونم کمکت کنم

خدایا شکرت.222🌾💵                                                          میشه تاپیکای انرژی + تگم کنید🥺💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه شما در خواست بده از این چیزا سر در میاری؟؟

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱
@twinkle_    اقا برا چی قفل میکنی تاپیکو

همینو بگو یا نزن یا میزنی قفل نکن 

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱
منم الان داشتم دنبالش میگشتم که کلا قفل کرده

آره همه از دم قفل کرده

یه بار دیگه درخواست بده عزیزم 

سلام 

خیلی جالبه میگن ، دعانویس ها  دعاهاشون فقط ۵۰ درصد جواب میده 

میدونید چرا ، چون الان من بیام درمورد یه مسئله از شما مثلا باردار میشید یا نه پیش بینی کنم 

یا میشید یا نمیشید دیگه ، معلومه درکل فقط ۵۰ درصد احتمالش هست حرفم درست از اب دربیاد 

این برای ادمهای عادی هم صادقه 

حالا اگه باردار بشید میگید  دعانویس ها خوبن ، اگه نشدین میگید اینا شیادن

دعایی که کسی از دعانویس میگیره ،هیچ اثری نداره ، چون به قدرتی غیر از خدا تکیه شده ، اتفاقا اکثر دعانویس ها هم با جن درارتباطن واز طریق اونا گذشتتونو میدونن 

اما از اینده خبری ندارن 

سلام  خیلی جالبه میگن ، دعانویس ها  دعاهاشون فقط ۵۰ درصد جواب میده  میدونید چرا ، چ ...

آره این آقا میگفت دعا ها ۵۰ درصد جواب میده ولی طلسم و جادو ۹۹ درصد