2777
2789
عنوان

آقایی که الان تاپیک زد در مورد طلسم و دعا

| مشاهده متن کامل بحث + 1060 بازدید | 137 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره این آقا میگفت دعا ها ۵۰ درصد جواب میده ولی طلسم و جادو ۹۹ درصد 

ایشون در دوران مصر باستان زندگی میکنن 

طلسم و‌جادو هم روی افرادی که به قدرت خدا فقط ایمان دارن و‌اهل نماز هستن ، هیچ اثری نداره 

و طلسم کردن هم یه کاره تخصصی هست ، کار هرکسی نیست  ، اونم شما چقدر ادم مهمی باشید یکی دنبال طلسم کردنتون باشه ، تازه بتونه اونی که واقعا طلسم کردن رو بلده پیداش کنه

سلام اگه تاپیک آخرمو دیده باشید جوابش واضحه  مشکلتون چیه؟

بله دیدم که قفل کرده بودید،ما چند ماهه میخواهیم  بچه دار شیم نمیشه،خودم مشکلی ندارم یه سقط داشتم،در مورد باردار شدن

ببخشید شما در مورد حس ششم،فال ،لینجور چیزا چیزی میدونید

ببین حس ششم هست ولی هرکسی نداره،فال هم نظری ندارم بدم،طلسمم بله اطلاعات دارم

خدایا شکرت.222🌾💵                                                          میشه تاپیکای انرژی + تگم کنید🥺💞
بله

چرا جواب منو ندادی من دعا و طلسم میخواستم خیر سرم استارتر این تاپیک منم 😐

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱
بله دیدم که قفل کرده بودید،ما چند ماهه میخواهیم  بچه دار شیم نمیشه،خودم مشکلی ندارم یه سقط داشت ...

اگه قفل نکنم همینایی که میگن بنده تو مصر باستان زندگی میکنم میان توهین کردن 

اینجا نمیتونم جوابی بدم

ببین حس ششم هست ولی هرکسی نداره،فال هم نظری ندارم بدم،طلسمم بله اطلاعات دارم

درخواست بده 

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱
اگه قفل نکنم همینایی که میگن بنده تو مصر باستان زندگی میکنم میان توهین کردن  اینجا نمیتونم جوا ...

خب اونا رو ولش کن مشکل مارو چجوری حل میکنی توی همه تاپیک ها بغضها توهین میکنن

ببخشید عنوان تاپیک رو ندیدم فقط منو تگ کرده بودن اومدم ببینم چی شده

اشکال نداره من این تاپیک رو زدم که شمارو تگ کنن کار داشتم