دیشب تو خواب داشتم سمنو میپختم ولی میگفتم من که گندم ندارم اگه داشتم یکم درست میکردم میخوردم ولی سمنو رو گاز بود من داشتم همش هم میزدم آخر هم پختم تموم شد ولی نمیدونم چرا نخوردم
اینم بگم دقیق یادم نیست که سمنو پخت به چه کسی گفتی بیا سمنو بخور
عزیزم باردار شدی؟؟
1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته
هنوز 6روزه پری نشدم منتظرم دوسه روز دیگه برم ازمایش
انشالله که باردار باشی
1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته
بی بی چک زدم بعد یه دقیقه یه خط رو cلفتاد اونم خیلی کم رنگ حالا وقت دکتر گرفتم چهارشنبه برم من 11سال پیش بچه اولم بعد 15روز که گذشته بود ازمایشم مثبت شد بتا 300بود
سلام عزیزم نه والا خامه نشدم 😁این ماه و ماه پیش هم چند بار دیدم دوتا بچه میدن بهم یه دختر یه پسر یه شیشه هم میدن میگن بیا به بچه ها شیر بده حالا دو روزه از موعدم گذشته با اینکه این ماه آمپول آزادسازی تخمک زدم پروژسترون هم خوردم روز 26,پری فقط تو دستمال یه قطره خون دیدم فعلا هم پری نیومده