2777
2789
عنوان

خانومایی که عربی نهم بلدید میاید کمک لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 24 پست

۱_ای عزیزم کیفت را اینجا قرار نده  ۲_ هرکس دانشی را پنهان کند پس انگار که او جاهل است  ۳_یاد می کنم خدارا هنگام برخاستنم 

۴_مدیر مدرسه دانش آموزان را به پارک آموزش راهنمایی و رانندگی برد  ۵_ پروردگارا بیامرز و رحم کن که تو بهترین رحم کنندگانی  ۶_ادامه دادن پژوهش هایتان بر شما لازم است   ۷_ بپوش پیراهنی سفید در شب 

۲_(الف)دومی

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم هنوز      مارا به سخت جانی خود اینچنین باور نبود                   یکی از بزرگترین مشکلات و سخت ترین و همینطور اشتباه ترین کارها اینه که سعی کنیم با مغزمون ، قلبمون رو قانع کنیم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه کرونا شد ، مجازی شد ، که سوء استفاده بشه.این نمراتی که با تقلب بدست میارین براتون مایه شرمساری ...

هیچم حرام نیست عزیز وقتی شرایطش برای همه فراهمه ، انقدر راحت نگید حرام

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم هنوز      مارا به سخت جانی خود اینچنین باور نبود                   یکی از بزرگترین مشکلات و سخت ترین و همینطور اشتباه ترین کارها اینه که سعی کنیم با مغزمون ، قلبمون رو قانع کنیم  
هیچم حرام نیست عزیز وقتی شرایطش برای همه فراهمه ، انقدر راحت نگید حرام

من که نمیگم ، مراجع تقلید فرمودن حرام هست.من حکم شرعی رو بیان کردم شاید کسانی باشن ندونن اما بخوان به آنچه خدا فرمودن عمل کنن.البته مسلمانان.

حیـوانات دوستان خوبی هستند ؛ آنها هیچ سؤالی نمیپرسند و هیچ انتقادی ندارند.  جورج الیوت - داستان عشق آقای گیلفیل ☀  حضرت مادر جانم ، پوشیه ام و حجابم هدیه ی ِ مسلمانی ِ شیعه ی شماست ، گره میزنم بندش را خالصانه  ، قربة إلی الله ، هدیه به حضرت بقیة الله (عج) ☀   امروز اگرچه دست ما از حضرت علی (علیه السّلام) خالیست ، اما فرزند خلف او  سید علی(حفظه الله) هست هنوز ، شمشیرش همان برندگی ذوالفقار را دارد و اعتمادش به خدا  تضمین کننده پیروزی نزدیک ما و گرفتن #انتقام_سخت خواهد بود  ✊  اگر رهبر حسینی ما در این زمان به ما بگوید آماده باشید ، به او میگوییم : ای سید و امام ما ، به خدا سوگند اگر همه ما کشته شویم و اگر بدانیم که کشته می شویم ، سپس سوزانده میشویم ، سپس در هوا پراکنده می شویم سپس زنده خواهیم شد و این مسیر هزار بار دیگر تکرار می شود ، ای فرزند حسین علیه السلام ، تو را تنها نخواهیم گذاشت. « سید حسن نصرالله » ✊ مرگ بر آمریکا   مرگ بر اسرائیل   مرگ بر انگلیس   مرگ بر آل سعود   مرگ بر منافقین و کفار   مرگ بر ضد ولایت فقیه ✊  اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیننا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف 💟 

۲_(ب) اولی

۳_پل میشه جسر  کشتی میشه سفینه اگر اشتباه نکنم

صرخ سکت متضاد  حاولت جدت مترادف  

۵_به ترتیب سگ و امید

من که نمیگم ، مراجع تقلید فرمودن حرام هست.من حکم شرعی رو بیان کردم شاید کسانی باشن ندونن اما بخوان ب ...

کدوم مرجع تقلید گفتن ؟ مرجع تقلید شما کیه؟

کدوم مرجع تقلید گفتن ؟ مرجع تقلید شما کیه؟

متأسفانه بردن نامشون توی سایت ممنوعه😒 تعلیقی داره.

اما لینکش رو براتون میزارم .

اینجا

و اینجا💟

حیـوانات دوستان خوبی هستند ؛ آنها هیچ سؤالی نمیپرسند و هیچ انتقادی ندارند.  جورج الیوت - داستان عشق آقای گیلفیل ☀  حضرت مادر جانم ، پوشیه ام و حجابم هدیه ی ِ مسلمانی ِ شیعه ی شماست ، گره میزنم بندش را خالصانه  ، قربة إلی الله ، هدیه به حضرت بقیة الله (عج) ☀   امروز اگرچه دست ما از حضرت علی (علیه السّلام) خالیست ، اما فرزند خلف او  سید علی(حفظه الله) هست هنوز ، شمشیرش همان برندگی ذوالفقار را دارد و اعتمادش به خدا  تضمین کننده پیروزی نزدیک ما و گرفتن #انتقام_سخت خواهد بود  ✊  اگر رهبر حسینی ما در این زمان به ما بگوید آماده باشید ، به او میگوییم : ای سید و امام ما ، به خدا سوگند اگر همه ما کشته شویم و اگر بدانیم که کشته می شویم ، سپس سوزانده میشویم ، سپس در هوا پراکنده می شویم سپس زنده خواهیم شد و این مسیر هزار بار دیگر تکرار می شود ، ای فرزند حسین علیه السلام ، تو را تنها نخواهیم گذاشت. « سید حسن نصرالله » ✊ مرگ بر آمریکا   مرگ بر اسرائیل   مرگ بر انگلیس   مرگ بر آل سعود   مرگ بر منافقین و کفار   مرگ بر ضد ولایت فقیه ✊  اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیننا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف 💟 
متأسفانه بردن نامشون توی سایت ممنوعه😒 تعلیقی داره. اما لینکش رو براتون میزارم . اینجا و اینجا ...

خب عزیز این که استخدام و اینا نیس ، از صفر هم به ۲۰ نمیرسه ، طبق فتوای مرجع تقلید من اشکالی ندارد

خب عزیز این که استخدام و اینا نیس ، از صفر هم به ۲۰ نمیرسه ، طبق فتوای مرجع تقلید من اشکالی ندارد

تقلب حرام هست ، متن رو خونده باشین که صریحا فرمودن تقلب حرام هست.اولی و دومی رو دقیق مطالعه بفرمایید تقلب حرام هست.مرجعتون رو که شاید نشه اینجا نام برد اگر جزو این مراجع نیستن که نظری ندارم.طبق نظر مراجع تقلید که هست تقلب کردن حرام هست.اگر به جایگاهی برسین یا .... دیگه سؤالات ذیل هست.در کل تقلب کردن حرام هست.طبق نظر اسلام شرکت و یاری دادن در کار حرام هم حرامه.

تقلب حرام هست ، متن رو خونده باشین که صریحا فرمودن تقلب حرام هست.اولی و دومی رو دقیق مطالعه بفرمایید ...

متشکرم به هرحال هرکس عقیده ای داره💙