2777
2789

اینو برا خودم نوشتم. امانت دار خوبی هستی. کاملا سالمی. کاملا آبرومندی .استعداد داری .ظاهر ناامید کننده نداری بقیه به عنوان با ملاحظه و معقول میپذیرنت.حداقل اعتماد بنفس تو کار خودت رو داری .بهت احترام میزارن بقیه همیشه.هدف های قشنگی داری. خانواده خوب داری.

حالا شما بگین کم نیارین🤪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودمو دوس دارم چون زیبام چون جوانم چون با استعدادم چون هنرمندم چون کدبانوام چون باهوشم چون خلاقم چون قوی ام چون کم نمیارم چون همسری مهربانم چون مادر خوبی خواهم شد چون اعتماد بنفس دارم چون دل نمیشکنم چون لبخند میزنم چون اجازه نمیدم غرور همسرم بشکنه چون غیبت نمیکنم چون زود میبخشم چون پاکم چون...

چون من منم🙂😂

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

همیشهههه به همه کمک میکنم...همیشه توی بدترین حالت روحی خودم سعی میکنم به بقیه امید و انگیزه و انرژی بدم...عاااااااااشق برادرمم...پدرومادر خوبی دارم...توی خانواده بافرهنگی بزرگ شدم...با ادبم...برای آیندم برنامه دارم...زود اعتماد نمیکنم...یه دوست دارم که جای خواهر نداشتمه...نقاشیم خوبه...آدم شوخی ام...تا حالا از خودم تعریف نکرده بودم😂تجربه ی جالبی بود😂👋❤

نذا توی دلت سردی بشینه:)🤍

خوشگل و جذابی خ توچشمی😂خیلی باصداقت وپاکی😂😂حاضری بمیری غرورتو زیرپا نذاری ک البته دهن خودتم سرویس کرده غرورت لجبازی هیچوقت تقلید نکردی از کسی هیچوقت خودتو مقایسه نکردی با کسی .همیشه خودت بودی خیلی مهربون و احساساتی هستی🥺احساساتتو بروز نمیدی زود رنج وحساسی و گاهی شیطونی .اگه بخای خیلی راحت یکی رو میزاری کنار.قلبت نازکه با هر چی میشکنه قربونت برم من