2777
2789
عنوان

افزایش قد بعد از بلوغ

24759 بازدید | 27 پست

دوستان کسی بوده که دخترش زمان بلوغ قدش کوتاه بوده وبعد پریود قد کشیده باشه.دختر من قد ۱۳۶ و ۱۰ سالشه و بیشتر از یکساله که رشد سینه وموی زاید داشته

ارع دیدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

تا وقتی که صحفات رشدش بسته نشن میتونه قد بکشه 

《☆هیچکس مظلومتر از آدمی که یاد گرفته تنهایی حالِ خودشو خوب کنه نیست...¡☆                                                                               °NAZ°   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پریود نشده که

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو 

اوووه،من ۱۵۸تقریبا بودم ک پری شدم االان ک ۲۰سالمه۱۷۰ام

ی بار بهم گفتن تو چه مسلمانی هستی ک صیغه رو قبول نداری؟!باید بگم من بی مذهبم ،مشکل داری ریپلای نکن،نمیخواد منو نصیحت کنی ک بیا و مذهب دار شو 😏تو مذهبتو بگیرو گناه نکن،ی بار گفتن اسلام بدون مذهب کشکه،مگه زمان پبامبر مذهب بود ک منم مذهب داشته باشم! ؟من که غیبت نمیکنم ،روزمو میگیرم،تهمت نمیزنم،دروغ نمیگم،نمازم سرجاشه،روزمم همینطور ،من مسلمانیم کشکه 😐تنها چیزی ک مذهب ب من یادداد این بود ک مذهب تفرقه انگیزه 😐هرجا میرسن میگن اسلام نابود کننده انسانیته،ن عزیز این مذهبه ک نابود کننده اس،فقط بخاطر مذهب فحاشی میکنن،تهمت میزنن ،حاضرم بی مذهب بمیرم اما شبیه شماها نباشم،شدیداااابا صیغه مخالفم و معتقدم عین زناست و کلاه شرعیه،اگه مشکلی با امضام داری .و عین عقده ای ها گزارش بزنی ک اخر حیوانیتی 😏

اون روز تو یه برنامه دیدم‌میگفت بعد بلوغ خیلی کم رشد دارن افراد

اگر ژن کوتاهی داشته باشید دیگه بعید میدونم خیلی فرق کنه

یکی از دوستام تو دانشگاه کلی پول یه دستگاه داد که مثلا اعصاب پشت و پاهاشو تحریک کنه قدش بلندتر شه هییییچ اتفاقی نیفتاد

زینک و آهن رو فراموش نکنین  بارفیکس هم شنیدم که موثره

زینک بلوغ زودرس میاره

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو 
اوووه،من ۱۵۸تقریبا بودم ک پری شدم االان ک ۲۰سالمه۱۷۰ام

همین جوری ک کوچولو نمیمونه،لوبیا و‌کوشت و لبنیات ,چچ،سبزیحات زیاد بخوره نذار چاق بشع بفرستش باشگاه والیبال خیلی تاثیر داره

ی بار بهم گفتن تو چه مسلمانی هستی ک صیغه رو قبول نداری؟!باید بگم من بی مذهبم ،مشکل داری ریپلای نکن،نمیخواد منو نصیحت کنی ک بیا و مذهب دار شو 😏تو مذهبتو بگیرو گناه نکن،ی بار گفتن اسلام بدون مذهب کشکه،مگه زمان پبامبر مذهب بود ک منم مذهب داشته باشم! ؟من که غیبت نمیکنم ،روزمو میگیرم،تهمت نمیزنم،دروغ نمیگم،نمازم سرجاشه،روزمم همینطور ،من مسلمانیم کشکه 😐تنها چیزی ک مذهب ب من یادداد این بود ک مذهب تفرقه انگیزه 😐هرجا میرسن میگن اسلام نابود کننده انسانیته،ن عزیز این مذهبه ک نابود کننده اس،فقط بخاطر مذهب فحاشی میکنن،تهمت میزنن ،حاضرم بی مذهب بمیرم اما شبیه شماها نباشم،شدیداااابا صیغه مخالفم و معتقدم عین زناست و کلاه شرعیه،اگه مشکلی با امضام داری .و عین عقده ای ها گزارش بزنی ک اخر حیوانیتی 😏
بعد مریودی ۱۲ سانت رشد کردی؟!؟! پدر یا مادرت هم‌قدشون بلنده؟؟

متوسطن،مادرم چن س انت ازم کوچیکتر،پدرم چن سانت کم بزرکتر،تازع من رشد طبیعی ۱۸۹وخورده ای بودبخاطررژیم نادرستم اینقد موندم،اصلا رژیم نگیرید تو سن رشد،خواب هم خیلی مهمه،ارع بعد پری بود ولی من پیاده روی هم میکردم