2777
2789
عنوان

سمج

29 بازدید | 2 پست

من ۶سال پیش با یه پسری در حد ۷-۸ماه دوست شدم بیرون کافه رستوران میرفتیم بعدم من میرفتم دانشگاه سرکلاسام..این خیلی منو دوس داشت اما من نه دیدم نمیتونم بهش علاقمند بشم برای ازدواج میخواست منو..از شیشششششش سال پیش ول نمیکنه هی خط عوض کردم پیدا کرد شمارمو...اینستا.گرام پیجمو پیدا میکنه من هی پاک میکنم پیدام میکنه پیام میده که من میخوامت چرا نمیفهمی هی التماس منم هیچ حسی بهش ندارم حتی بدمم اومده ازش مامانم بهش زنگ زد گفت چرا قبول نمیکنی عشق یک طرفه نمیشه زوری نمیشه ..بازم ول نکرد..به خواهرش پیام دادم با برادرت صحبت کن ..بازم ول نکرد..همچنان ول کنش گیر داره..😐به شدتم ازش بدم میاد اگه اون زمان باهاش دوست شدم از روی بچگی و نپختگی بود شما جای من باشید چیکار میکنید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.