2777
2789

کاش یکی بیاد ذاتش خوب باشه، حسود نباشه

با هم بسازیم، خونه هم بریم، بازار بریم، کاششششش....

موقع ثبت نام از بی اسمی اسممو گزاشتم خسته🥴الانم تغییر نمیکنه،وزن اولیه ۷۲ کیلو در تاریخ ۹دی،قد۱۶۳،هدف۶۰ کیلو،گروه🧡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی خونه ش میرین بی احترامی نمیکنه؟

نه اصلا تا به حال پیش نیومده 

مگه بیماره دعوت کنه بعدم بی احترامی 

اونوقت دفعه آخری که میرم 

البته دو طرفه است منم خیلی احترام می گذارم

حد و حدود رو رعایت میکنم گفتم که با دعوت و بیشتر مناسبت ها رو رفت وآمد میکنیم 

سرزدن و شب نشینی همینجوری نداریم

یکی شون دشمن جونمه قوممون هم هستش چون 10سال ازش کوچکترم و حامله شدم ولی اون نشده چشم نداره منو ببینه کلا قطع رابطه

به اون یکی دیگه هم خوبیم رفت و امد داریم ولی در ظاهر همو دوس داریم باطنا خوشمون نمیاد

من باهاشون کاری ندارم یکیشون که کلا با من خوب نیست هر وقت منو ببینه زورش میاد سلام کنه یکی دیگه هم ۱۳ سال از من بزرگ تر من احترامش دارم با هم کاری نداریم خداروشکر از هم دوریم فقط من حوصله خاله زنک بازی ندارم 

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
کاش یکی بیاد ذاتش خوب باشه، حسود نباشه با هم بسازیم، خونه هم بریم، بازار بریم، کاششششش....

اینایی رو که میگی توی یه دوست جستجو کن ، صبر نکن برادر شوهدت بهت هدیه بده . 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم 🌾🌾🌾    شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 

من پنج تا جاری دارم خداروشکر باهیچکدوم مشکلی ندارم باهم رابطه هامون عالیه درضمن دوتا برادر شوهر مجرد هم دارم منتظرم ببینم کی آین دوتا زن بگیرن 

من تعجب میکنم میبینم اینجا خیلی باجاری مشکل دارن اگه خوب باشیم چه لزومی داره جاری بدباشه ،مسلما اگه اونو عین خواهر دوست داشته باشیم بیشک اون بهتر ازماخواهد شد

من کلا یه جاری دارم من کوچیکه ام اوایل باهم خیلی خوب بودیم طوری ک یه روزمهمونی داشتم جاریمم بود دختردایمم بود بعددخترداییم گفت رابطت باجاریت چقدرخوبه گفتم اره مثل دوتاخواهریم گفت انشاا...همیشه همینطوری باشین ولی جاری اصلاخوب نیست الان ب حرفشرسیدم البته باجاریم مشکل نداشتم بخاطر بی احترامی دخترش ب من شوعرم دختردادلششو دعواکرداونم بامن قهره منم باهاش قهرم نزدیک یکساله تو یه ساختمونم هستیم بلمادرشوهرم