۸ تا دارم ... ۷ ساله اذدواج کردم شماره هیچکدومشونو ندارم .. رابطم کاملا رسمی درحد سلام و خدافز 😂
🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
در کل بی اعتنایی هم خوبه خیلی ها خوششون میاد توجه بقیه رو جلب کنن حتی با ناراحت کردنش
اره من که جلو اونا جوری رفتار کردم که میدونن نباید پاشون رو از گلیمشون دراز تر کنن با سرسنگینی ولی اخرش از سرحسادت شوهرم خیلی دوسم داره ولی میگه بخوای جواب بدی بین برادرها اختلاف میفته یجورایی میخواد مثل اونا نباشم سرکوبم میکنه همین امشب میگفت من یه ساعت نمیتونم با زنا اینا به عنوان زن و شوهر یه شب زیر یه سقف باشم اگه اختیارشون دست من بود درستشون میکردم منم جلو اونا اصلا نسبت به حرفاشون ضعف نشون نمیدم چون اونا ضعف من رو میخوان ولی تو خودم خورد میشم که نمیتونم جواب بدم بجاش میام خونه سه چهار روز با خودم تو تنهایی گریه میکنم کسی رو هم ندارم که درد ودل کنم یکم خالی بشم به شوهرم بگم خودم مقصرم واین کلمه رو میشنوم که توام یه نکبت مثل اونایی بیشتر میشکنم مادرمم که از قصه دق میکنه پس باید سکوت کنم اهل درد ودل با دوست واشنا هم نیستم تنها رفیقم بالشتم هست که از گریه خیس میشه
من دوتا جاری دارم ،یکی اولی ک بزرگتره هستش چندین سال باهم خیلی خوب بودیم مثل دوتا خاهر از وقتی دوتا دختراشو شوهر داد دختراش بزرگ شدن ب مادرشون یاد دادن انقد با زنعمو ک من باشم خیلی خودمونی نشه الان خونه مون کنارهمه ولی ماه بماه همو نمیبینیم ،اون جاری کوچکتره ک کلا اصلا داخل ادم نیست نه رفتوامدی داره نه سلام علیکی منم کاری بکارشون ندارم حتی دخترشونامزد کرد منو دعوت نکرد بیشعور ،،منم فاتحه براش نمیخونم ،میدونین دوستان ازبس بعضی جاریا حسودن ازخودشون بهتر نمتونن ببینن ،من ازشون سرم براهمینه ،خیاط ماهرم تو محله و کارخونگی دیگه هم دارم همه دوسم دارن دوست زیاد دارم احل معاشرتم ،،جاریا نه اصلا فقط با مردم سلام وسلام ،
درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش میکنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همهی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.