2777
2789
عنوان

بچه های تاپیک لاغری بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 1696 بازدید | 285 پست
الهه جون این تایپکو نگادار برای خودمونیا خوب میشه هاااااا

ببخشید آیناز جون اشتباه اسمتو گفتم

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚     قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓  >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>>  هدفم ۵۶ 🔐                           ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش        @آسنات99      @خوشگلشششونم   @مامان_دو_گل_پسر    @shaparak شرقی    @zibaye_kofte2288  @لیلی_مجنون    @آلاهیدا   @sanaz718

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@دختر_گندم @hamta788305 @رزااااااااااااااا  

سلام رقیب جونیا بشتابید تاپیک موقت 😊

من دیروز سایت نیومدم امروز دیدم بچه ها لطف کردن تو تاپیک موقت تگ کردن بیاید 

در چه حالید؟ من که این ماه 🎈 عجیب غریب شده همه افکارو حسهامو ریخته بهم 😅 عصبببببببببببی شدم😖 اگر تا اخر دوره پی کسیو نکشم خیلی خوب میشه😂🙃

Null
مرسی عزیزم که تگ کردید 🙏🏻🌹

خواهش گلکم😙😙😙

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

سلام عزیزم  منکه از رسیدن بتو ناامید شدم امیدوارم کاهش خوبی داشته باشی..

سلام عزیزدلم مهم رسیدن ب هدفته 

مرسی امیدوارم تو هم کاهشت توپ باشه

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

مرررسی آینازم تاپیک زدی.خواب بودم من.الان دیدم😊🤗🤗🤗😘😘😘

خواهش گل قشنگم من ک الان دوباره میخوابم😂😂😂😂

ببخشید آیناز جون اشتباه اسمتو گفتم

خواهش عزیزم اره منم تو فکرمه برا چنین موقع هایی سرگردون نشیم من ک معععتاااد نی نی سایت شدم و عاششششقق شممما دوست جووونیام😙😙😙😙

خواهش عزیزم اره منم تو فکرمه برا چنین موقع هایی سرگردون نشیم من ک معععتاااد نی نی سایت شدم و عاششششق ...

منم عزیزم

دیشب سرگردون بودم 😂😂😂😂

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚     قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓  >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>>  هدفم ۵۶ 🔐                           ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش        @آسنات99      @خوشگلشششونم   @مامان_دو_گل_پسر    @shaparak شرقی    @zibaye_kofte2288  @لیلی_مجنون    @آلاهیدا   @sanaz718

سلااااام دوستای گلم.

کیا وزن کردن به منم بگن خوشحالی کنم🤗

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....