2777
2789
عنوان

بچه هامون روانیمون کردن 😖😖😖

| مشاهده متن کامل بحث + 1195 بازدید | 67 پست
از دور قشنگه ولی اگه داشته باشی می خای سر به بیابون بزاری🤕

میدونم مام سه چارتا از اینا داریم😂😣😍

نشدکه.بشه....#میدونم_ضجه_درسته_خیر_سرم_اشتباه_نوشتم_بامزه_بشه  #_پیشنهاد_میکنم_ اهنگ_جنت_از_مژگان_عظیمی_رو_گوش_بدید    منو تو تاپیکای غیرت و این داستانا دیدید پرتم کنید بیرون سه بار سر دعوا با مردم به خاطر نظراشون ترکیدم   بله خبر دارم که ۱۳ بار تعلیق شدم دیگه یادآوری نکن   من اگه مونالیزام میشدم داوینچی لبخند ممد میکشید   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لابد خیلی شلوغ نیستن  اینا هردو شلوغن

ای خواهر منم باهات هم دردم  منتها برای من یه دختر و یه پسر  هر دو هم شلوغ وای همیشه از دستشون کلافم ولی بازم خدا رو شکر سالمن و مریض نیستن

اسی ببخشیدا ولی دلم براشون ضعف رفت دعا کن بچه منم اول سالم باشه بعد شیطون

پروردگارا شکرت کی جز تو میتونست مرهم دله شکسته من باشه؟ ممنون بابت هدیه قشنگت😍             تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😍😍
اره دیگه چاره ای نیست. مثلا دیروز دیدم دیگه از بس تلویزیون کثیفه هیچی دیده نمیشه میز تلویزیون رو با ...

این بلا سر من اومده رفتن حموم بازی کنن بعد بالباس زیر ای تو رخت چرکا کف شوی پرکرده بودن استخر درست کرده بودن من در حموم باز کردم ببینم چ می کنن آب پر شد تو خونه فقط داشتم خودم رو میزدم انقد جیغ زدم گلوم سوز میزد خخخ

ازشون کار بکش... مثلا بگو پسرم بیا این لوبیا هارو پاک کن یا بیا اینارو تا کنیم... بلد نیستن ولی الکی ور میرن سرگرم میشن

در کشور من زن مثل میت ب حساب است............... اگه ی روز بمن خیانت کنی...                                  مثل قبل نمیشم باهات ولی کات نمیکنم تا بمونی   ببینی بسوزی😎                                                            من سه نفرم خودم غرورم اون روی سگم... منو از خودم بپرس من برای همه یکی نیستم💪
ان شاالله خداوند حافظ و نگهدار هدیه ای که بهتون داده باشند التماس دعا

ممنونم ازتون انشاالله شما هم حاجت روا بشین

پروردگارا شکرت کی جز تو میتونست مرهم دله شکسته من باشه؟ ممنون بابت هدیه قشنگت😍             تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😍😍

دختر من☹☹☹☹☹ عین ادامس خرسی به پام چسبیده فقط نگاه مبکنه تا دم در دسشدیی هم باهام میاد میرم حمام نیشینه دم در هی باهام حرف میزنه منم تو حموم باید گوشامو تیز کنم

لطفا برای حاجتم صلوات بفرستید.  خدایا خودت مواظب عزیزانم باش❤