2777
2789
عنوان

بچه هامون روانیمون کردن 😖😖😖

| مشاهده متن کامل بحث + 1195 بازدید | 67 پست
برا منم یکیشون کلاس سومی همش نخود به دست داریم ضرب تمرین می کنیم بعد اون دوتای دیگ داغون می کنن رو ز ...

با نخود چجوری ضرب تمرین میکنید پسر من نه بلده نه تمرین می‌کنه😭😭😭

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دیگه چاره ای نیست. مثلا دیروز دیدم دیگه از بس تلویزیون کثیفه هیچی دیده نمیشه میز تلویزیون رو با ...

خب خیلی دل گنده ای بچه این سنی رو چجوری دل میکنی تنها بفرستی حموم یه وقت پاشون لیز بخوره آب بپره گلوشون چقد شانس اوردین برق نگرفتتشون

لبخند تو خلاصه ی تمام خوبیهاست لختی بخند خنده ی گل زیباست.❤از وقتی حامله شدم و تم سایت عوض شد دیگه نیومدم تا الان.الان که اومدم میبینم هیچ کدوم از قبلیا نیستن یعنی اکثرشون...مینا،قهوه ی تلخ،بمانی،مادام دی خدابیامرز،مانترا،حلما،مونا مامان مانی....و خیلیای دیگه رو یادمه ...تیکر تولد گل پسرمه
سومی بیاد میشه اوضاع خونه من    

گلم پس شما مواضب باش چهارمی رو نیاری 😂😂

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 
خب خیلی دل گنده ای بچه این سنی رو چجوری دل میکنی تنها بفرستی حموم یه وقت پاشون لیز بخوره آب بپره گلو ...

نه اینا وقتی میرن حموم من کلا دم در حموم میشینم اینا اومدن بیرون من فکر کردم پسرم اب رو بست همیشه میبنده نگو نبسته ما هم تو هال در حال کارتون دیدن بوذیم سه تایی که مامانم زنگ زد در حال حرف اب رپ زیر مبلها دیدم

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
هنوز کوچیکن بزار سه سال دیگه😭😭

یاخدااا واقعا😕دلم خوش بود باهم میسازن

وخدایی ک بشدت کافیست‌‌.....             ‌‌‌‌                      حوصله بحث و دعوا ندارم مخالف هستی جواب نده ممنونم