2777
2789
عنوان

بچه هامون روانیمون کردن 😖😖😖

1195 بازدید | 67 پست

دو تا پسربچه ای که صبح تا شب یا باهم دعوا میکنن یا نق میزنن و بهانه میگیرن یا داد و جیغ و سر و صدا دارن و کل خونه رو داغون میکنن به نظرتون‌چطوری میشه تحمل کرد که ضعف اعصاب نگیریم

من امروز اونقدر جیغ زدم که حلقم سوخت از درد همه دنده هام بهش فشار اومد... معدم و زیر شکمم درد گرفت ... گریه و خنده خیلی عصبی کردم 

نصیحت الکی نکنید ، هیچ جا نیست ببرمشون چند ساعت در روز بزارم استراحت کنم و به خودم برسم 

کم میخوابن و مدام با هم درگیرن دیگه واقعا خسته و افسرده شدم

منم تنهام شهر غریب یه پسر ۴سال و یه پسر ۱ساله دارم در این حد نیستن ک 

وخدایی ک بشدت کافیست‌‌.....             ‌‌‌‌                      حوصله بحث و دعوا ندارم مخالف هستی جواب نده ممنونم                                                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه دختر و یه پسر دارم یه وقتایی به هم گیر میدن میگم هر کدوم برین یه اتاق با هم حق ندارین حرف بزنین .درکت میکنم خواهر قبلا مدرسه بود نصف روز پادشاهی میکردم کیف میکردم برا خودم 😢

البته بهم میریزن دعوا میکنن

وخدایی ک بشدت کافیست‌‌.....             ‌‌‌‌                      حوصله بحث و دعوا ندارم مخالف هستی جواب نده ممنونم                                                   
منم یه دختر و یه پسر دارم یه وقتایی به هم گیر میدن میگم هر کدوم برین یه اتاق با هم حق ندارین حرف بزن ...

مدرسه ها باز بود گله نداشتم عالی میشد میرفت یکیشون مدرسه پیش 

حیف شد این کرونا پدرمون و دراورد

۵ و ۳ و بسیار شلوغ

آخ مثل من 

الان کل خونه رو تاریک کردن 

کلاه گزاشتن سرشون با چراغ قوه دزد و پلیس بازی میکنن

منم تو اتاقم 

یه ساعت پیش انقد دعوا و کتک کاری کردن که خسته شدن 🥴🥴🥴

منم روانی شدم ۷ساله و ۶ ساله دارم 

نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
لعنت به کرونا هیچ جا باز نیست اینارو ببرم  گوشی بدیم بهشون ساکت میشن ولی نمیخوایم اینکارو بکنی ...

تلویزیون کارتون نگاه نمیکنن اصلا ؟خواهری کسیو نداری بیاد پیشت یکم سرشونو گرم کنه ؟🤔

خدایا داده ونداده ات راشکر