2777
2789
عنوان

بچه ها واقعا هشتاد درصد خانما اینطورن❓

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه نمیدونی یه زن تو ایران باید اندامش با فیلم های خاک برسری مقایسه بشه

یعنی ممکنه یه مرد وجود داشته باشه که از اندام خصوصی زنشم ایراد بگیره یا زنی که از اندام خصوصی خودش ایراد بگیره 

این اوج اوج بیماریه  

راستش تا قبل از سایت نمیدونستم لابیاها رو هم عمل میکنن، 

والا مال همه رو هم با دقت ندیدم بگم بزرگ هست 

فقط یبار یه کاربری گفت باعث عفونت زیاد و به لبه شلوار هاش برخورد میکرده اونقدر بزرگ بوده خوب من تا به حال کسی رو ندیدم بگه توی سایت همه بقیه رو که دیدم عمل کردن اصرار شوهرشون بوده 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
یعنی ممکنه یه مرد وجود داشته باشه که از اندام خصوصی زنشم ایراد بگیره یا زنی که از اندام خصوصی خودش ا ...

تازه توصیه هم میکنن انجام بده تا شوهرت سیر بشه نره سراغ زنای دیگه و خیانت کنه 

تهوع میگیرم از این حرفا دیگه

چرا اسم و دستاوردش برای اون بود بدبختیش برای استرپتوکوکوس

وای اشتباهی اسم مرده رو گفتمم😂

خواستم استرپتوکوکوس نومونیا رو بگممم

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

والا از لابیا مردم خبر ندارم واسه من کوچیکه اونی که اینقد با اطمینان میگه یا دکتر زنان و ماما هست یا ...

اتفاقا یادمه یه کاربری گفته بود رفته لیزر اپراتور ازش پرسیده لابیاپلاستی انجام دادی؟ 

وقتی اپراتور لیزر همچین سوالی میکنه یعنی احتمالا اکثر خانمایرایرانی لابیای بزرگ دارن دیگه ، نه؟