2777
2789
عنوان

پرند برای زندگی تازه عروس چطوره؟

3390 بازدید | 36 پست

سلام خانوما 

من و نامزدم با سختی خیلی زیاد پول جمع و جور کردیم، میخوایم به جای اجاره نشینی تو این شرایط وحشتناک، بریم یه خونه هفتاد و خورده ای متری تو پرند بگیریم.

یه مدت جاهای مختلفو گشتیم اما با بودجمون جور نبود و الان در نهایت میخوایم بریم سمت پرند. پولمونم به فازای اولش نمیرسه مجبوریم بریم فاز شیش یا نهاااایت پنج‌.

کسی پرند فاز پنج یا شیش زندگی میکنه؟

اگر ماشین داشته باشیم و مشکل رفت و آمد نباشه برای زندگی خوبه؟ با توجه به اینکه متراژش بالاست و حداقل میتونیم خونه دو خواب بگیریم که اگر بچه دار شدیم نگران کوچیکی و کم جایی خونه نباشیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخرید عزیزم. از مستاجر بودن بهتره. 70مترم برای شروع زندگی عالیه. 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
والا فاز پنجو مطمعن نیستم، ولی تو فاز شیش با ۳۰۰ تومن میشه یه واحد خام گرفت 

چ خوووووب. 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
والا فاز پنجو مطمعن نیستم، ولی تو فاز شیش با ۳۰۰ تومن میشه یه واحد خام گرفت 

خیلی خوبه

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
تو تهران خونه ۷۰ متری متراژ بالا به حساب میاد؟

عزیزم مسخره میکنی؟ بله برای ما که برای شروع زندگی تو این شرایط سخت یه پول محدود تونستیم جمع و جور کنیم، و با این پولمون تازه با وام سنگین تو بهترین حالت یه چهل متری تو اندیشه گیرمون میاد متراژ این خونه خیلی خوبو بالاست