2777
2789
عنوان

پرند برای زندگی تازه عروس چطوره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3390 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من از خدامه فقط میترسم از نظر امنیت خوب نباشه

من تهران نیستم. اما واقعا ذوق میکنم جوان‌ها صاحب خونه بشن. بازم تاپیک با عنوان پرند بزن شاید بچه های ساکن بیان

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
شما میشناسین اونجا رو؟ آخه میگن امنیتش خوب نیست

آره میشناسم .برو تو مجتمع هایی که بیشترشون ساکن هستن .فاز شش هم خوبه .بیشترش ساکن هستن واقعا اجارش خیلی خوبه خونه ها هم خیلی شیک و خوب ...بیشتر همسایه ها هم حواسشون هست دزد جرات نمی کنه بیاد😁ولی اگه پولت به فاز چهار برسه بهتره چون نزدیک تر به مرکز شهره اگه هم نمی‌رسه فعلا یکی دو سال فاز شش بشینین تا پولتون بیشتر بشه بعدش برین فاز چهار خدارو چه دیدی شاید همون جا خونه خریدی

عزیزم مسخره میکنی؟ بله برای ما که برای شروع زندگی تو این شرایط سخت یه پول محدود تونستیم جمع و جور کن ...

درحال حاضر اندیشه زندگی میکنید؟متاسفانه الان اندیشه خیلی ارزون بخواد حساب بشه یه ۴۰متری ۴۰۰میلیون شایدم ۵۰۰بشه تازه چندسال ساختش تازه ساخت که جای خود داره

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛
آره میشناسم .برو تو مجتمع هایی که بیشترشون ساکن هستن .فاز شش هم خوبه .بیشترش ساکن هستن واقعا اجارش خ ...

پولمون به فاز چهار نمیرسه. فاز شیشم مجبوریم بریم تو خونه هایی که کامل ساکن نشدن. 

ولی بازم راضیم به جای اجاره نشینی بتونیم اینجوری خونه بخریم

درحال حاضر اندیشه زندگی میکنید؟متاسفانه الان اندیشه خیلی ارزون بخواد حساب بشه یه ۴۰متری ۴۰۰میلیون شا ...

نه عزیزم ما جفتمون ساکن تهرانیم. چون پولمون به خرید نمیرسید خواستیم تو تهران خونه اجاره کنیم دیدیم گرفتار میشیم هر سال. رفتیم سمت اندیشه اونجام باز خیلی گرونه. با وام که پولمون برسه به چهارصدو پنجاه موردایی که نشون میدادن خونه ها داغون بود اکثرا.توشون کلی خرج داشت و سال ساختشون خیلی بالا بود. دیگه فکرمون رفت سمت پرند

نه عزیزم ما جفتمون ساکن تهرانیم. چون پولمون به خرید نمیرسید خواستیم تو تهران خونه اجاره کنیم دیدیم گ ...

مبارک باشه پیشاپیش ان‌شاء الله یه خونه خوب اون جوری که دوس دارین بخرین🌸🌸🌸

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛
پولمون به فاز چهار نمیرسه. فاز شیشم مجبوریم بریم تو خونه هایی که کامل ساکن نشدن.  ولی بازم راض ...

آره خوبه اونجا هم کم کم ساکن میشه کلا جای بدی نیست آیندش خوبه تا چند سال دیگه اونجا هم گرون میشه

امکان نداره عزیزم قیمتا به شدت بالاست....واقعا با ۳۰۰ تومن خونه نمیدن اونم خام

من چند جا زنگ زدم صحبت کردم گفتن واحد دارن. با املاکیای مختلف صحبت کردم. میگن واحدی که امکانات داشته باشه نه، ولی واحدی که توش کار نشده و خامه، یعنی کابینت کاری و تزییناتو خیلی چیزای دیگه رو نداره، میشه واحد گرفت.

خودمونم یکم هزینه میکنیم توشو درست میکنیم