2777
2789
عنوان

پرند برای زندگی تازه عروس چطوره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3390 بازدید | 36 پست

فاز 5 سه خواب 90 متر با 500 تومن میتونین بخرین امکاناتش هم عالیه ولی خونه های فاز 4 و 6 فوق العاده شیک هه ولی امکانات 5 رو نداره باز به سلیقه خودتدن بستگی داره من پرند رو ترجیع میدم به تهران خلوت اروم امن هست البته بستگی به فازش داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فاز 5 سه خواب 90 متر با 500 تومن میتونین بخرین امکاناتش هم عالیه ولی خونه های فاز 4 و 6 فوق العاده ش ...

سلام دوست عزیز، شما فاز چند هستین؟ ما قصد خرید ی واحد تو اون ۱۴ طبقه هاش رو داریم انگار خیلی خونه هاش شیکه، دیروز زنگ زدم بنگاه پرسیدم می‌گفت دو خوابه لاکچری ش با ۴۵۰ اینا میشه خرید 

آلیس کجایی؟! بیا ... اینجا عجیب ترین سرزمین دنیاست ...
من پرند زندگی میکنم و فوق العاده راضی هستیم به نظرم امنیتش هم عالیه البته هر کی سلیقه ای داره 

مبشه بیشتر بگید ؟

کدوم فاز بهتره 

مسیرش تا تهران 

امنیت خیلی مهمه برامون

من چند جا زنگ زدم صحبت کردم گفتن واحد دارن. با املاکیای مختلف صحبت کردم. میگن واحدی که امکانات داشته ...

سلام عزیزم  شما پرند خونه گرفتی راضی هستید؟

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
آره میشناسم .برو تو مجتمع هایی که بیشترشون ساکن هستن .فاز شش هم خوبه .بیشترش ساکن هستن واقعا اجارش خ ...

سلام منم شهرستان زندگی میکنم میخام به عنوان سرمایه گذاری تهران ملک بخرم. اما پولم به تهران نمیرسه. بنظرتون کجا بخرم؟