این تشک بازی رو خودم با کمک مامانم برا پسرم درست کردم . نطرتون رو صادقانه بگید که خوشتون اومده یا نه و ایراداشو بگید و بگید به نظرتون چه طوری بهتر و جذابنرش کنم مرسیییییییییی
تپش مهر جان . بعد از اینکه حلقه ها رو در پارچه کردم پارچه را محکم کشیدم و به تشک دوختم البته یه کم باید با دقت باشه و بعد از دوختن هر دو میله 2 تا پارچه مستطیلی بریدم و 2لایه دوختم که تمیزتر و محکم تر بشه و اون محل وسط که دو تا میله از رو هم رد شده را با پارچه بستم 2 تا پارچه به صورت ضبدری که محکمه محکه میشه و وقت جمع کردنم راحت می چرخه . البته میگن با فوم لوله ای بهتره ولی راستش من پیدا نکردم . اگه متوجه نشدی بگو
آسمانه جان . ببین اون جایی که توپ وصله دقیقا جایی هست که دو تامیله از روی هم رد شدن . خوب حالا اونجا رو با اون 2 تا پارچه 2تا میله رو محکم به هم بدوز به صورت ضربدری . تو عکس اگه نگاه کنی یه پارچه آبیه یکیش صورتی . بازم اگه متوجه نشدی بگو
عزیزم عااااااااااااااااااااااااااااااالی شده ..خیلیییییییییییییییی خوشگل و تمیز با سلیقه است باریکلاااااااا برشما خانوم هنرمند ...اصلا از بیرونی ها چیزی کم نداره ...نمرت به جای 20 عزیزم 200 هستش